- Член од
- 6 април 2006
- Мислења
- 972
- Поени од реакции
- 11
Zborovite mozebi i mozat da se izvrtat, ama delata (posebno tie kon makedoncite na pogrebot) ne mozat.
во право си, нема логика, ти не си бугар брат, барај си коренитеfenix напиша:Според мен Каракачанов не може да е казал такова нешто, заштото тој смјата, че македонците са част от б'лгарскија народ и отрича с'штествуването на отделна македонска нација. В този смис'л заглавието е крајно некоректно и манипулативно - слагат му в устата думи, които не е казал.
ти си пријател не само провокатор, туку и неписмен, и глуп, значи ги исполнуваш сите услови да си букар.Bugar напиша:Serdare, ne mi odgovori zosto mi go izbrisa dopisot...
Cekam......
а тебе не те ли е срам да работиш како цензур ?..не е достojна работа таа, за почетокот на 21-век..Serdarot напиша:ајт сеа, сиктер, и не се враѓајте, непожелни сте, ниту татарски, ниту бугар.
не ви е срам по сто пати банирани? или, бугарска работа, ни срам ни перде?
Мухахахаха ова беше еден од повеселите постови денес.Misirkov напиша:Site "Bugari" koi pishuvaat za da ja podgrevaat atmosferata megju Makedoncite i Bugarite (za lichen interes) so najglupavi i izliteni "klisheta", treba da znaat deka im go merime kazhanoto:
Tolku od mene na "temava".
Абе и ти си во право, не с'м бугар. Аз с'м многоло-турко-татаро-чуваш.Serdarot напиша:во право си, нема логика, ти не си бугар брат, барај си корените
бугарите немат никаква логика. исто ко сите нивни приказни и бајки
Dodatni informacii za tvoeto turko-mongolsko poteklo:fenix напиша:Абе и ти си во право, не с'м бугар. Аз с'м многоло-турко-татаро-чуваш.