Кандидати за "Сељак на годината 2008"

Гласајте за Сељак на годината

• Вкупно гласачи
    335
  • Гласањето е завршено на .

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Геј Тајм ги нема на анкетава :(

Член од
18 ноември 2008
Мислења
18
Поени од реакции
1
хахахаха Елвир Дефинитивно!! Поголем сељак од него неам видено,онака фацата негова ме нервира :tapp:

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Ако може да се овозможи мулти гласање,неможам да се одлучам ... :nesum:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Драган Вучич е нелатентен сељак, па така нема шо да го категоризираме или квалификуваме. Али ко шо рече Сусаро, Јован Јованов со самото тоа шо се праи фаца на сељаци е сељак на шо сакате година, столетие...
Овие останативе Врчак, Елвир и тамо уше кои се гревци шо се церекаат по телевизии, на кои не има фаќал акалот па решиле будали од себе да прават. Иван С. Мирчевски е според мене убедливо лик кој треба да му се забрани било какво медиумско дејствие, нешо да го уловат со харпун, типот е умислен, искомплексиран, дали ви текнува коа со мартин вучич се пласира у финале за евровизија, на победничката прес-конференција, дали да покаже спонтаност, дали му се уарнило од прошлата ноќ, дали беше комплетно егзалтиран од замислете пласман во финале на евро-факинг-визија, почна да го бушави Мартин Вучич, онака безвеза ко пекинезер некој. И плус од овие горе само Иван има нај селско руменило. Да не спомнувам дека онаа негова развлечена насмевка, која вицкасто ја сложува после некое ете прашање интересно за гледачите јас ја користам кога ќе ми кажат дека требад ручам гулаш. А и кој наслов за емисија е не заспивај сега , побогу!!! Еднаш го одглеав онака до крај и на крај од емисијата рече да не заборавите да ги гледате ирепризите(не репризата). ПА си викам добро бе мајчин, ајде глуп си, ок човечки е, ајде емисијата ти е глупа , ајде ок и тоа, неможе од секој камен дијамант да избрусиш, ама пушти емисијата во етер и запали после тоа лентата, утре да не се резилиш пред внуците. Иван сМирчевски ти си ултимејт сељакот.

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
По "долго размислување" се одлучив да гласам за Жаре Берберот :).

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Драган Вучич.И син му не е лош.
Каков татако таков син.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.909
Поени од реакции
23.009
Драган Вучич,Врчак,Елвир.Јован Јованов:toe:

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Од овие горе наведениве гласав за Елвир.
Не ми се свиѓаат ни неговите песни ниту стајлингот се на се типон ми е ужас:pov:

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
јас гласав за Драган Вучиќ
ептен е сељак особено со новава емисија
а зошто го нема Латас..или он е сељак на векот а не нагодината:pipi:

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
уфф незнам за кого да се одлучам..дајте мултигласање ве молам..

ипак едниот и единствен Елвир МекиЌ:tapp::tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom