Драган Вучич е нелатентен сељак, па така нема шо да го категоризираме или квалификуваме. Али ко шо рече Сусаро, Јован Јованов со самото тоа шо се праи фаца на сељаци е сељак на шо сакате година, столетие...
Овие останативе Врчак, Елвир и тамо уше кои се гревци шо се церекаат по телевизии, на кои не има фаќал акалот па решиле будали од себе да прават. Иван С. Мирчевски е според мене убедливо лик кој треба да му се забрани било какво медиумско дејствие, нешо да го уловат со харпун, типот е умислен, искомплексиран, дали ви текнува коа со мартин вучич се пласира у финале за евровизија, на победничката прес-конференција, дали да покаже спонтаност, дали му се уарнило од прошлата ноќ, дали беше комплетно егзалтиран од замислете пласман во финале на евро-факинг-визија, почна да го бушави Мартин Вучич, онака безвеза ко пекинезер некој. И плус од овие горе само Иван има нај селско руменило. Да не спомнувам дека онаа негова развлечена насмевка, која вицкасто ја сложува после некое ете прашање интересно за гледачите јас ја користам кога ќе ми кажат дека требад ручам гулаш. А и кој наслов за емисија е не заспивај сега , побогу!!! Еднаш го одглеав онака до крај и на крај од емисијата рече да не заборавите да ги гледате ирепризите(не репризата). ПА си викам добро бе мајчин, ајде глуп си, ок човечки е, ајде емисијата ти е глупа , ајде ок и тоа, неможе од секој камен дијамант да избрусиш, ама пушти емисијата во етер и запали после тоа лентата, утре да не се резилиш пред внуците. Иван сМирчевски ти си ултимејт сељакот.