Кандидати за "Сељак на годината 2008"

Гласајте за Сељак на годината

• Вкупно гласачи
    335
  • Гласањето е завршено на .

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Неможев да се одлучам сите еден до еден сељачиња сепак го дадов мојот глас за Елвир.

The_DaRKeR

~Мрчатор~
Член од
26 јули 2008
Мислења
110
Поени од реакции
8
Неможев да се одлучам сите еден до еден сељачиња сепак го дадов мојот глас за Елвир.

Сте го напнале сите со Елвир, дечкото е тапа али сепак има 2-3 добри песни со го вадат и ја наполни универзална, за разлика од овој Јован Јованов дечкото нема поима од музика една асална песна нема!:tapp:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Јован Јованов годинава ги надмина сите со глупостите и појавата.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Сте го напнале сите со Елвир, дечкото е тапа али сепак има 2-3 добри песни со го вадат и ја наполни универзална, за разлика од овој Јован Јованов дечкото нема поима од музика една асална песна нема!:tapp:
каааааааакоооооооо ли тиииииииии да пораснеееееееееш...
елвир ти е јј 2 вака чисто информативно...
шо значи ако елвир има 2-3 добри песни јј има барем 4-6 добри песни прибидејќи сите песни тој му ги има направено :helou:

Член од
18 ноември 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
dobra vi e temava samo vule, ne treba da e tuka zosto e von konkurencija i ima dosta seljacinja sto bi sakale da bidat kako nego pa dajte im sansa na niv a nego moze za seljak na stoletieto da go proglasime :pos2:

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.137
Поени од реакции
25.672
Гласајте што ќе гласате Царот Неготински да не ми го гибате.:pos2:

Иначе што и да одберам нема да погрешам. Вучич ќе го поштедам само ради тоа што абе на чело му пишува сељак сум и ако ништо друго барем доследен си е на трендот и не глуми несељак. Јованов е дефинитивно посељак од проста причина што селендрата мисли дека е кул, фаца, фраер, јебо, хитмејкер. Башка тој потегот што му е со дигање на крагњата од кошулата и брејкденсот се нешто кое ни сељак од калибарот на Вучич не би направил. Конечно Јованов (затоа што е лидерот не дека Тврдич, Хрчак, Замара и Ганџа се нешто покусо).

Едит-По грешка гласав за царот. Раката да ми се исуши!

S

<>skorpio<>

Гостин
Дефинитивно Вучиќ, без разлика дали станува збор за таткото или синот :icon_lol:

The_DaRKeR

~Мрчатор~
Член од
26 јули 2008
Мислења
110
Поени од реакции
8

Заборавив новата песна со најкиксерки наслов на светот "Не сум богзнае што ":pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
jas mislam boki 13 iako se prai getseter coekot za mene e prava selandura

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Дефинитивно е промашена листата за гласање. Како е можно да го нема Боки??????? :tapp:

Како негова замена морав да гласам за Вучиќ иако конкуренцијата е неверојатно висока.

Kajgana Shop

На врв Bottom