Канал 5 ќе ги пренесува натпреварите од најквалитетните европски натпреварувања!

shema77

Borriello
Член од
30 јули 2009
Мислења
432
Поени од реакции
7
Абе Филе нема да води повеќе Ноќ со Шампионите...еве веќе цело време до сега Златко Андоновски ја води емисијата.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
На прегледот за головите, за натпреварот валенсија со манчестер водителот вели несомнено најинтересен дуел за вечерва.

Тоа ти се вика сам себе го убил. Ем кажува најинтересен ем него даваат.

Самоубица се убио слеѓа е работава

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
И ја мислам дека требаше Манчестер - Валенсија да даваат на Канал 5..али тоа е они знаат што праат..

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Интер Тотенхем иде како и да е :)))
Абе за Интер знаеме. Финтава е на плусов која ќе оди. јас се двоумам помеѓу Панатинаикос - Рубин и Манчестер - Бурса. Тежок избор нема што.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
И ја мислам дека требаше Манчестер - Валенсија да даваат на Канал 5..али тоа е они знаат што праат..
И они си знаат која треба да ја даваат не дека са до толку чукнати, туку си имаат некоја своја математика па затоа така тераат. И самиот коментатор призна на прегледот дека е најинтересна утакмица.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
И они си знаат која треба да ја даваат не дека са до толку чукнати, туку си имаат некоја своја математика па затоа така тераат. И самиот коментатор призна на прегледот дека е најинтересна утакмица.
Уеp , најинтересна =) Исто ко *Островското дерби*

Член од
30 мај 2010
Мислења
213
Поени од реакции
11
Па требаше да ја емитуваат.
И мене не ми е јасно зошто Хапоел-Лион ја емитуваа пред натпревар со гиганти ко Валенсија спрема Јунајтед?
Може беше здодевна за гледање со Глазгов но ова со емитувањето на фудбалскиве натпревари е претеризам.
Ех не ми се верува дека ке го кажам но:МТВ врати се:se_ molam

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
a inter bese nesto interesna? uste koga ke vidis kolku bese poln stadionot se ti e jasno
tapa utakmica samo inter i eto igraa
nema so da se nagagja i ajde ako igrat milan i barsa nema da ima mnogu golovi daj ke ja pustime spurs-twente

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
a inter bese nesto interesna? uste koga ke vidis kolku bese poln stadionot se ti e jasno
tapa utakmica samo inter i eto igraa
nema so da se nagagja i ajde ako igrat milan i barsa nema da ima mnogu golovi daj ke ja pustime spurs-twente

Извини , шо е за тебе интересна утакмица ? Да ти игра тимот и да нема ништо или да играат рандом екипи а да има 2000000000 шанси и 20000000000 гола ?

пс:Пошо знам шо ке одговориш , поштеди ме и не реплицирај ;]

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
Извини , шо е за тебе интересна утакмица ? Да ти игра тимот и да нема ништо или да играат рандом екипи а да има 2000000000 шанси и 20000000000 гола ?

пс:Пошо знам шо ке одговориш , поштеди ме и не реплицирај ;]
dobro ke te postedam

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Отпосле сите знаеме да кажеме која е најинтересна. За островското дерби и не ја сметав толку атрактивна, али да кажеш дека Валенсија и Манчестер не е атрактивно име тогаш може да збориш само од инает. Па и најдосадна да е тежината на имињата си го прават своето, како и Ајак со Милан во вторникот. Иако сум за Арсенал пак кажувам дека Ајакс и Милан е подобра утакмица иако во белград паднаа 4 гола а во Амстердам 2.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Отпосле сите знаеме да кажеме која е најинтересна. За островското дерби и не ја сметав толку атрактивна, али да кажеш дека Валенсија и Манчестер не е атрактивно име тогаш може да збориш само од инает. Па и најдосадна да е тежината на имињата си го прават своето, како и Ајак со Милан во вторникот. Иако сум за Арсенал пак кажувам дека Ајакс и Милан е подобра утакмица иако во белград паднаа 4 гола а во Амстердам 2.

Yep :) али сиротите форумски дечки и девојки не се бунат зашо не ја даваат Јунајтед Валенсија .... Пред се се бунат зашто го даваат ИНТЕР :D А и самите знаат дека у први две кола со право си идеше пошо немаше боље утакмици .... (Освен Тотенхем Вердер) :)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Yep :) али сиротите форумски дечки и девојки не се бунат зашо не ја даваат Јунајтед Валенсија .... Пред се се бунат зашто го даваат ИНТЕР :D А и самите знаат дека у први две кола со право си идеше пошо немаше боље утакмици .... (Освен Тотенхем Вердер) :)
За интер така се погоди да има "поатрактивни" натпревари. Тоа и не ми сметаше туку за Хапоел и Лион што ја даваат. А тоа за интер што се бунат е наследено од минатата сезона кога најпрвин сакаја да ја даваат Интер ЦСКА наместо Арсенал и Барселона. Е од тогаш почна она антиИнтер, да не беше тоа мислам дека сега немаше да има толква галама, можеби ќе имаше али не до толку. Инаку вчера освен Интер со Вердер и Валенсија Манчестер немаше поатрактивен натпревар за пренос според мене.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.445
Канал 5 и компанија може комотно да се ебат у гз. Среќа постои интернет и сателитска, само греота за тие што немаат, па гледаат бљувотини.
Милан, Ајакс, Манчестер, Валенсија...па тоа не се споредува со екипишта ко Базел, Хапоел, кур се стресе итн...

Kajgana Shop

На врв Bottom