Абе за Интер знаеме. Финтава е на плусов која ќе оди. јас се двоумам помеѓу Панатинаикос - Рубин и Манчестер - Бурса. Тежок избор нема што.Интер Тотенхем иде како и да е ))
И они си знаат која треба да ја даваат не дека са до толку чукнати, туку си имаат некоја своја математика па затоа така тераат. И самиот коментатор призна на прегледот дека е најинтересна утакмица.И ја мислам дека требаше Манчестер - Валенсија да даваат на Канал 5..али тоа е они знаат што праат..
Уеp , најинтересна =) Исто ко *Островското дерби*И они си знаат која треба да ја даваат не дека са до толку чукнати, туку си имаат некоја своја математика па затоа така тераат. И самиот коментатор призна на прегледот дека е најинтересна утакмица.
a inter bese nesto interesna? uste koga ke vidis kolku bese poln stadionot se ti e jasnoУеp , најинтересна =) Исто ко *Островското дерби*
a inter bese nesto interesna? uste koga ke vidis kolku bese poln stadionot se ti e jasno
tapa utakmica samo inter i eto igraa
nema so da se nagagja i ajde ako igrat milan i barsa nema da ima mnogu golovi daj ke ja pustime spurs-twente
dobro ke te postedamИзвини , шо е за тебе интересна утакмица ? Да ти игра тимот и да нема ништо или да играат рандом екипи а да има 2000000000 шанси и 20000000000 гола ?
пс:Пошо знам шо ке одговориш , поштеди ме и не реплицирај ;]
Отпосле сите знаеме да кажеме која е најинтересна. За островското дерби и не ја сметав толку атрактивна, али да кажеш дека Валенсија и Манчестер не е атрактивно име тогаш може да збориш само од инает. Па и најдосадна да е тежината на имињата си го прават своето, како и Ајак со Милан во вторникот. Иако сум за Арсенал пак кажувам дека Ајакс и Милан е подобра утакмица иако во белград паднаа 4 гола а во Амстердам 2.Уеp , најинтересна =) Исто ко *Островското дерби*
Отпосле сите знаеме да кажеме која е најинтересна. За островското дерби и не ја сметав толку атрактивна, али да кажеш дека Валенсија и Манчестер не е атрактивно име тогаш може да збориш само од инает. Па и најдосадна да е тежината на имињата си го прават своето, како и Ајак со Милан во вторникот. Иако сум за Арсенал пак кажувам дека Ајакс и Милан е подобра утакмица иако во белград паднаа 4 гола а во Амстердам 2.
За интер така се погоди да има "поатрактивни" натпревари. Тоа и не ми сметаше туку за Хапоел и Лион што ја даваат. А тоа за интер што се бунат е наследено од минатата сезона кога најпрвин сакаја да ја даваат Интер ЦСКА наместо Арсенал и Барселона. Е од тогаш почна она антиИнтер, да не беше тоа мислам дека сега немаше да има толква галама, можеби ќе имаше али не до толку. Инаку вчера освен Интер со Вердер и Валенсија Манчестер немаше поатрактивен натпревар за пренос според мене.Yep али сиротите форумски дечки и девојки не се бунат зашо не ја даваат Јунајтед Валенсија .... Пред се се бунат зашто го даваат ИНТЕР А и самите знаат дека у први две кола со право си идеше пошо немаше боље утакмици .... (Освен Тотенхем Вердер)