Камелија во Playboy

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Мене Преслава ми е најубава од сите таму, али за жал досега (колку што знам), се нема сликано за Playboy.:)

pinky**

..all over again..
Член од
16 декември 2005
Мислења
383
Поени од реакции
4
Mislam tipkava e stvarno stegnata i se okey ..mi bese omilena od ovie bugarskive i poveke mi se sfigase so crvena kosa otkolku plava....ali toa ti e toa...sega koga cuv za onaa za playboy mi stana recisi i odvratna...a mn e kul nema greska

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
Избришани се еден куп бугарски мислења (хинт: дозволено е пишување само на македонски јазик) кои не беа напишани на темата и беа еден вид на провокации на национално ниво.

Продолжете со дискусиите за Анелија, но како што доликува.

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
Не ги сакам Бугарките зошто единствено (според надворешен изглед ) вредат за у списанија ко Playboy,Табу и тн.
Девојкава има супер тело-браво за тоа и провокативна фаца ама во ниеден момент неможам да кажам дека мислам дека е убава.За мене е само јебозовна:hump: убава никако.:wink:

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
Dani^^^ напиша:
Не ги сакам Бугарките зошто единствено (според надворешен изглед ) вредат за у списанија ко Playboy,Табу и тн.
Девојкава има супер тело-браво за тоа и провокативна фаца ама во ниеден момент неможам да кажам дека мислам дека е убава.За мене е само јебозовна:hump: убава никако.:wink:
JEBOZOVNA... da da toa e zborot eden zbor ali ja opisuva celosno.

p.s. OPASNO JEBOZOVNA

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
Никола напиша:
Мене Преслава ми е најубава од сите таму, али за жал досега (колку што знам), се нема сликано за Playboy.:)
da mozev ke ti dadev zeleno rispekt za postov:icon_lol:
Preslava rulz

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
A da se slikase Glorija? Ili Gergana? Plava, stegnata, plasticna, kich, jebozovna, bas ko za playboy

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
sega za sega i kamelija e top... pa sto i fali ko ona da ne e plasticna,stegnata i jebozovna?-moze i poveke od toa

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Da ne imate nesto pesni i spotovi(sliki) od preslava ili od nekoi drugi takvi jebozovni

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
BusHav напиша:
Da ne imate nesto pesni i spotovi(sliki) od preslava ili od nekoi drugi takvi jebozovni
abe gi ima eden drugar na kompjuter malce se postari ali ke svrsat rabota ke gleam da gi zemam pa da gi spodelime zaedno :hump: :je:

BusHav

Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Dzver напиша:
abe gi ima eden drugar na kompjuter malce se postari ali ke svrsat rabota ke gleam da gi zemam pa da gi spodelime zaedno :hump: :je:
Epa odlicno.
Kazi koga ke mu gi zemes pa ke gi razmenime

Fir_Maked

Koj ne me saka negov problem!!!
Член од
17 ноември 2005
Мислења
481
Поени од реакции
0
Никола напиша:
I ti ne znaes sto sakas :pos: obem na graden kos 1.05m bogami i jas ja sakam.:wub:

Член од
20 декември 2005
Мислења
876
Поени од реакции
1
А знаете дека Преслава нема силикони?

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
ja znam mnoooogu ja sakam,najbolja e od bigarkive,a i baska kakov glas vadi.....a nekoj da ne znae kaj da ja najdam "Obicham te" od Preslava site drugi pesni gi najdov i gi simnav samo uste ovaa mi ostana

BusHav

Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
A ti da mi gi dades nekako site tie pesni,ja od bugarskite imam samo nekolku pesni od anelija i gergana

Kajgana Shop

На врв Bottom