Калифорнија отвори Супермаркет за Марихуана - iGrow

Легална или нелегална се заглупува од нејзе.

Мене докторката ми забрани за конзумирам се што чади. Блите дробови ми се партал поради ОКТА. Среќа што има специјалист на лице место што не знае каде живеам :pos:

п.с. приметивте дека во тагови стои Марихуана, со големо М.

Па кога има побарувачка зошто да не, во центарот на светот е профитот а кога се работи за профит нема ограничувања , тогаш се рушат сите лимити се легализира проституција и дрога, не дека, без нејзиното легализирање не опстојуваа ама ете се припремаме за свет каде се е дозволено а сега таквите работи ги направија и општествено оправдани, смешно, тоа е иронија на животот и контрадикторноста на одреден систем со нејзините закони од една страна и ваквите појави од друга.. Капиталистичката демократија смрди...

icon_weed.gif
легализирање во МАКЕДОНИЈА
100% ке има повеке странски туристи,што за мене е = на пари
А за Калифорнија еден голем
aplauz.gif

:toe:
:salut:

легализирање во МАКЕДОНИЈА
У тој случај одма се префрлам на ова чудо, иако досега го немам пробано. Барем нема да личам на избркано куче пушејќи пред врата. Башка штом е модерно и корисно...да си го направам кејфот и јас :vozbud:
Кога не можеш да ги победиш антитутунџиите, марихуанџиите...придружи им се, повесело е у друштво >smile<

Марата те прави неспособен за работа.(асолна работа).
Затоа и треба да биде останата забранета.
Тоа што во САД се максимално издебилизирани и им требаат куп антидепресиви, прозаци и ридалини за да функционираат нас не треба да не интересира.
Што е штетно е штетно.

Марата те прави неспособен за работа.

За некоја физичка работа, би се сложил, пошо моториката ти функционира послабо..
Али за работа која не бара добра физичка способност, марихуаната и не те прави баш неспособен.
Познавам неколку момци шо пред испит на факс дуваат и положуваат без проблем...
Никаков проблем не би требало да ти претставува ако работиш канцелариска работа, и наравно, ако си малце ментално исчеличен.

За некоја физичка работа, би се сложил, пошо моториката ти функционира послабо..
Али за работа која не бара добра физичка способност, марихуаната и не те прави баш неспособен.

Абе и пијан може да завршиш некоја работа успешно, ама не е тоа поентата.
Зборуваме за подолгорочна консумација.
Има тревкари кои се апла изгубени.

Никаков проблем не би требало да ти претставува ако работиш канцелариска работа, и наравно, ако си малце ментално исчеличен.

Моториката доага од мозокот, кој делумно се блокира од марихуаната, односно поспоро процесуира,
не велам дека е штетна, бар не повеке од цигарите, но неможе да се оспори фактот дека, не си исто сконцентриран и коа си надуван и коа не си.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom