Калиопи на Евровизија 2012

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Со оваа песна и овој изведувач, најмалку што очекувам е наредната сезона кај нас да се одржува натпреварувањето!
НАПРЕД КАЛИОПИ МАКЕДОНИЈА Е СО ТЕБЕ :cuc:

Член од
20 февруари 2009
Мислења
103
Поени од реакции
73
Шведскава е јака али играњево и е како од шутка.

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.712
Поени од реакции
1.152
Е баш ме интересира кој гласаше за нас.Жал ми е што Хрватска не влезе

Член од
1 мај 2012
Мислења
153
Поени од реакции
74
Денеска како што настапи Калиопи може само да ни направи "БЕЉА" Да победиме и да треба да изградиме сала за 20 000 луѓе и да организираме евросонг!!! БРАВО КАЛИОПИ!!
--- надополнето: 25 мај 2012 во 03:21 ---
Калиопи!!!

Член од
15 јуни 2011
Мислења
409
Поени од реакции
304
не гледав евровизија со години ...оваа година ја гледав исклучиво заради калиопи и уште еднаш се уверив дека е тоа еден голем исполитизиран циркус .Песната требаше да биде во првите 5 и точка крај на муабетов.И на овие Бекстејџ шо у живот не сум ги гледала ќе им ја затне ли муцката бре некој? Крајно некултурни .....тоа е тоа македонче со самоуништувачки синдром.

Член од
14 мај 2011
Мислења
374
Поени од реакции
388
Член од
6 август 2011
Мислења
2.067
Поени од реакции
2.344
Мислим како вистинска дама Калиопи не требеше да се врзва на правокациата на тоа селандур и да го подмине со молчание.
Или на вопроса да му одговори со вопрос - А вие зашто не сакате да работите и да враштате парите?

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
Мислим како вистинска дама Калиопи не требеше да се врзва на правокациата на тоа селандур и да го подмине со молчание.
Или на вопроса да му одговори со вопрос - А вие зашто не сакате да работите и да враштате парите?
Ние сме поцивилизирани,тоа повеќе на вас би ви одговарало,това е вашето ниво

Член од
6 август 2011
Мислења
2.067
Поени од реакции
2.344
Ние сме поцивилизирани,тоа повеќе на вас би ви одговарало,това е вашето ниво
Е от видиото не гледам кој знае какво големо ниво да покажала Калиопи.
Баш му отвракјаше како махленска клјукарка , а не како дива .

A

Antigona

Гостин
Можеби најобјективната телевизија во Македонија со уште еден уникатно објективен поглед на работите. Тие со свое видување и анализа за нашиот преставник и неговиот настап на овогодинешната Евровизија.
“Сител” на ФБ профилот на емисијата “Бекстејџ”, кој брои над 63.000 фанови, го напишаа следниов статус:
Сепак, Елена Ристеска со подобар пласман, а Каролина со повеќе бодови. Калиопи заврши 13, Елена Ристеска беше 12. Калиопи 71 бод, Каролина 2007 Хелсинки 73 бодови. Последна информација: Калиопи во финале влегла претпоследна. Жива среќа што оваа година имаше само 3 екс ју држави во финале, а гласаа сите останати. Да беа повеќе земји, ќе се расплинеа гласовите и ќе бевме полоши и од XXL… Кога ќе размислиме некои фанови имаа право. Стварно ни го начука Калиопи!!!​
П.С. Интересно е што по овој статус нивниот фан пејџ изгуби околу 200 “лајкови” за само неколку часа.

• Ми се допаѓа
Reactions: `V`
Член од
13 април 2012
Мислења
269
Поени од реакции
292
Од мене едно големо БРАВО за Калиопи! Успеа на достоинствен начин да не престави и да не направи задоволни! Покажа и докажа дека е професионална,квалитетна,достоинствена,силна и сигурна,...Одлична песна,одличен вокал...Изгледаше прекрасно, секоја чест за сите на сцената.За мене оваа година сите заедно победија!!!

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Од плукање по цела неправда што се случува на таа Евровизија, заборавив да си напишам некој збор за Калиопи.
Како и претходните денови, така и сега откако заврши се`, сакам да го искажам моето задоволство од целиот пакет Македонија во Баку. Секоја година си навивам и си ги сакам нашите претставници, но после Тоше, единствено Калиопи ми направи да се чувствувам многу повозбудливо, многу погордо и многу посреќно. На страна и не така лошиот пласман, секоја чест што остави зад неа повеќе од половина натпреварувачи, кои ќе беа далеку повеќе ако Евровизијата беше вистински избор за најдобра песна.
Таа е паметна и храбра жена и знам дека ќе знае како да ги преброди и да се издигне над секаквите недостојни критики од страна на некои медиуми или умоболни поединци. Си знае колку вреди и ќе знае како да обрне повеќе внимание на позитивната енергија што ја шириме повеќето, која таа прва ни ја пренесе. :love:
Македонија те сака и ако повторно одиме на Евровизија в година, направи пак исто и пак оди им ти! Ако не се избориш за тоа, ќе не заглавиш со Слаткар, Ристе од Припор, Гулабица и Бокица, Елвир или Ноне тип на претставници. Аман немој на тие маки и сеири да не ставаш, иако до некаде може би биле и добри.:icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: `V`

Kajgana Shop

На врв Bottom