Калиопи најсимнувана од интернет

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] Патриотската песна на Јонче Христовски "Едно име имаме", во интерпретација на поп-sвездата Калиопи е најсимнувана мп-3 песна последниве месеци. Освен граѓаните од Македонија, песната постојано ја симнуваат од Интернет страниците и македонските иселеници.
"Секогаш настојувам да го одбранам името на Македонија и идентитетот на македонскиот народ низ она во што сум најмоќна, а тоа е мојата уметност и, пред се, доброто познавање на моите корени", вели Калиопи кој песната ја изведе на годинешното издание на манифестацијата "Златна бубамара на популарноста" во Универзална сала.

По овој повод отварам официјална тема за офаа патриотска песна и за нашата дива Калиопи
[/FONT]

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Па нормално дека ќе биде најбарана, песнава е химна на патриотизмот, Македонија засекогаш!

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Супер изведба и супер песна...ама ме нервира Калиопи, се мислам ке почне да плаче пред сите.

Filip89

Македоникус
Член од
1 март 2007
Мислења
528
Поени од реакции
4
Не сум ја слушал(на калиопи), ама ке ја симнам кај и да е. ЕДНО ИМЕ ИМАМЕ оооооо МАКЕДОНИЈО

N

n/a

Гостин
Jas ja pozdravuvam.:back:
Kaliopi Bukle sekogas i sekade pokazala i dokazala deka ja saka i vo dusata ja nosi Makedonija.Ne treba mnogu da se zboruva...:toe:...dovolno e da ja islushas i da gi uvidis i osetis emociite koi sto gi iskazuva dodeka pee.

R.I.P i na eden golem makedonec i patriot cija sto avtorska pesna e ovaa.
Gazda Jonce Hristovski e eden i edinstven.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Супер песна и супер изведба од Царот Јонче Христовски... ако ја симнам само поради тоа ќе ја симнам... изведбата на Калиопи мене не ми се допаѓа многу.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
kaliopi ne ja obicam nesto posebno,samata pojava me kurci a i nejziniot partner mozda ima udel vo toa ...........
kako i da e,pesnata e na jonce pa kako takva i kje ostane a sea ovaa so si prai publicitet koga i e potreben mislam deka e marketinski trik za da zeme pojse pari........

na jonce verzijata i nacinot na izvedba mnogu pojse mi se svigja...........

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
мене многу повеќе ми се допаѓа верзијата на тетка Калиопи:vozbud:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Супер песна, супер изведувач:vozbud:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Песната повеќе ми се допаѓа на Јонче...го има она јакото патриотско во него не само во оваа песна...браво и за Калиопи но сепак јас ја имам оригиналната и подобра ми е :smir:

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
от кај да ја симнам? (инаку само ради гаро би ја симнал)
инаку ја имам оргинало на Јонче, одамна.

ЕДИТ: благодарнос до Смајли

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Линкот по правила отстранет иако верувам го зирнавте:) Инаку за тие што ја фаворизираат изведбата на Јонче,точно оргинал си е оргинал,ама Калиопи некако и вметна душа не песната...не можам да го опишам чувството кое се добива за време на слушање на песната

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Се разбира Калиопи се смета за врвна пеачка тука во Македонија а и надвор од неа... Па и песната мн нормално дека ќе се симнува затоа што е патриотска а поготово сеа што имаме и конфликти за името :) Така да ич не ме зачудува фактот дека Калиопи е најсимнувана на интернет а посебно со таа песна :)

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
Еј значи не сум бил единствениот баш вчера симнав клип со оваа пена, а денес слушам дека тој клип е најсимнуван :toe::toe::toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom