Калиопи најсимнувана од интернет

Член од
21 февруари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
8
Еј значи не сум бил единствениот баш вчера симнав клип со оваа пена, а денес слушам дека тој клип е најсимнуван :toe::toe::toe:
od kaj go simna klipot brat ????

drum soloto na garo vredi da se ima na video :D

inace za pesnava samo pofalbi !!!!!!!!!!!!!!!

А

Адриано

Гостин
Од Youtube Ке си ја симнеш!
Инсталирај си го unplug тоа зеленкото рипче и кое клипче сакаш од јутуб тоа ке си го симнеш!
Ја ги симнав и двете Калиопи има добар глас и Гаро е стварно добар!
Ама кога ке го видам Јонче на Чардакот со Сонцето од кутлеш позади него патриотски солзи ми потекуваат:back:

Член од
29 јуни 2008
Мислења
30
Поени од реакции
0
kaliopi najdobar vokla momentalno vo makedonija..ja obozavam,ja pocituvam..najbolji e

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Незнам за вас ама јас не се сеќавам да сум симнал некоја песна слика или клип од Калиопи :toe:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.981
Незнам за вас ама јас не се сеќавам да сум симнал некоја песна слика или клип од Калиопи :toe:
Ти не, ама има луѓе кои и те како симнуваат песни, па и од Калиопи, посебно оваа патриотската песна Едно име имаме.
Јас сум посебно изненаден од добриот одзив за Влатко Миладиновски-Ќе одам јабана, за месец дена 500 прегледи на ЈуТјуб.

Член од
3 јули 2008
Мислења
245
Поени од реакции
9
Преубава е изведбата на Калиопи, за оваа уште поубава македонска песна!!!

Член од
4 јануари 2008
Мислења
505
Поени од реакции
65
Sekoja cest na Kaliopi ja postovam zenata navistina e dobra licnost a pesnata se znaj edno ima imameeeeeee..............

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Браво за Калиопи и за патриотската идеја.Одсекогаш сум ја поштувал Калиопи, секоја чест !

Kajgana Shop

На врв Bottom