Не ми се верува. Калиопи доживеа да биде омаловажена од некои расцицлени водителки на Шител (Бекстејџ) со IQ-0 кои мислат дека се интелектуалки.
Не дека сум некој фан на Калиопи ама ова навистина не го заслужи.
Прееска овој муабет го правев. Со кое право се нашле оние глупачки да ја омаловажуваат Калиопи, кога ни на ноктот од малото прсте на ногата неможат да и се фатат за се во животот?
Како прво, Калиопи има врвна музичка кариера децении уназад.
Како второ е позната и признаена пошироко од Македонија.
Како трето, Калиопи е голем хуманитарец.
Како четврто и последно, За Калиопи ќе се зборува и ќе се памети уште многу години, а нив утре да ги снема од Тв никој нема да праша каде се.
Истиот кур фактор го изиграваа и за Нона Неделкова. Не ја сакам Нона, напротив антипатична ми е, ама со кое право се дрзнуваат да солат памет, да изиграваат незнам ти колку паметни и саркастични?
Јас да сум на местото на Калиопи ќе ги тужам, или така гадно ќе ги обрукам на Тв што не ќе им текне да се појават пак на таа мизерната телевизија на која им оди уште по мизерната емисија од 5 минути на која станале водителки откако му го исцицале на србоманон Латас.
На неколку пати ги гледам онака, колку што би рекол
џимеј да се почувствувам лошо, да видам како е да си им во кожата и не сфаќам, неможам да ја сфатам поентата на нивното битисување на планетава земја. Господе нека не го трошат џабе кислородот.
И имам разбирање што се обрука Калиопи на ова со англискиов, затоа што тоа не е изјавено на официјалната Евровизиска вечер, туку таму на некаква си Евровизиска турнеја низ Амстердам. Можеби не била придружувана од никого.