Како ја бирате облеката ?

  • Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
456
Влегувам....гледам....зимам....плаќам....си идам:) без многу размислување и пимплање по милион продавници, зашто по некое непишано правило колку и да шеташ и да бараш секогаш го купуваш тоа што си го видел прво:)
 

Lucio

титула по желба
Член од
26 јуни 2006
Мислења
871
Поени од реакции
41
Никогаш не одам сам да купувам, ама си бирам 2-3 работи шо ми се свиѓат и прашувам тој шо е со мене како ми стои најдобро, али пак јас сум тој шо ке рече краен дали зимам или не зимам.
 
А

Аниии

Гостин
Секогаш гледам мене да ми се свиѓа, а не на другите иако го ценам нивното мислење и премногу гледам како ми стои.
 
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.137
Поени од реакции
163
Mrazam da odam po prodavnici pa zatoa koa se setam ako zabelezam nesto ubavo na izlogot go probuvam i ako mi se dopagja kako mi stoi i ako mi odovara cenata go kupuvam.
 

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
1. Сама си ја бирам облеката
2. Тоа што ќе ми падне во очи ако ми се допаѓа го разгледувам и дефинитивно веднаш одам да го пробам
3. Ако ми се допаѓа како стои на мене,без колебање и без разлика на сумата одам и го купувам веднаш.
 

ex machina

сфинге раја
Член од
4 септември 2007
Мислења
721
Поени од реакции
104
Влагам у едната од двете продавници кои ми се испробани и каде што знам дека моделите ми одговараат. Викам дајте ми тоа и тоа, колку пари е - ако цената е разумна пробувам, ако ми стои убаво купувам. Ако ми стои ептен убаво и ако не мора да се пегла купувам уште едно во друга боја. Им барам на продавачките да ми ископаат нешто што може да го носам во комбинација со избраното. Повеќе од 1 саат немам шопано во живот.
 

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Кога одам на шопинг со цел да купам определена гардароба најчесто се нервирам и ме измачува тоа. Најчесто си имам во глава што сакам да купам и барам додека не најдам :icon_lol: Често тоа што посакувам го нема тука кај нас, па чекам година дена да стигне таа гардароба. Лоши се страните на интернет за гардароба :)
Најубаво ми е кога одам да шетам и божем случајно ќе влезам во неколку продавници и ќе си купам некое интересно парче непланирано.
Шетам најчесто со другарки или сестра ми, а некогаш и сама сум си шопингувала.
Секогаш пробувам, никогаш не сум купила нешто без да пробам. Си прашувам за совет нормално и во глава си размислувам со што би го комбинирала тоа.
Купувам од разни продавници, но си имам омилени во кои си влегувам секогаш кога ќе поминам покрај нив и често влегувам во продавници со убав излог :)
 

ani4e

mega star
Член од
12 јули 2009
Мислења
158
Поени од реакции
3
MmMm..pa setam, setam i setam...pa gledam,gledam i gledam...probuvam,probuvam i probuvam i posle se odlucuvam so sakam da stane moja sopstvensot:icon_bigg
 

Kajgana Shop

На врв Bottom