Како спиете? Мирно или "размрдано?"

• Креатор на темата Спенсер
  • Време на започнување

MHJ-GIRL

Програмер
Член од
1 февруари 2010
Мислења
84
Поени од реакции
13
Сега мирно спијам, ама како помала многу често се наоѓав на подот :pos: или перницата падната на земја, или кебето паднато на земја :kesa:

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.564
Поени од реакции
4.538
Размрдано. Се шо е на креветот иде на земјата ::D

Член од
15 октомври 2009
Мислења
822
Поени од реакции
291
лудо , често сум на земја а ако спие некој до мене може и да настрада :vozbud:

Г

Господ

Гостин
Како заклан,иста позиција на тело,променлива е само количината на лиги на перницата од сабајле:pipi:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Мирно спијам, како што сум си легнала и во која положба сум заспала, така и се будам.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.021
Поени од реакции
74.405
Од кај да знам ??? Доаѓам се плескам во кревет (незнам во која положба сум легнал), спијам ко заклан, се будам и станувам да се освестам (незнам ни во каква состојба сум се разбудил), така да неможам да оценам, али според наоѓањето на ќебињата по земја најверојатно спијам доста размрдано:pipi:

M

M del Mar

Гостин
Зависи, кога како! Некогаш цело време се вртам се размрдувам, некогаш како што сум легнала така и станувам :pos2:

С

Спенсер

Гостин
Денес кога станав ми текна да отворам ваква тема... Станувам и што да видам... перницата на тепих доле,чаршавот измотан,изгужван :pos2::pos2:...

а има некои, ке легнат и не мрдаат...се е како пред спиење...како спиете вие??? мирно, или "размрдано" како мене?
у последно време, ептен се смирив... незнам што/како али последниве недели се си е на свое место,како ке легнам,така станувам...:pos2::pos2:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Кога имам обврски посебно нешто поважно спијам "раздрмано".

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
јас многу мрдам пред да заспијам, за после не знам. Секогаш ја барам ладната страна на перницата. :wink:

Марко!

Алфа
Член од
6 февруари 2010
Мислења
272
Поени од реакции
14
Интелектуално.

Заспивам у една позиција...ноќеска се дешава лом,и се будам пак у истата позиција

Јебига:drk:

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Сега пошо братми не е тука си го фрлам и неговото веленце па не се мрдам ичччч :baeh::angel1::music5:

Heartbreaker

The Real ROCKNROLLA
Член од
6 декември 2009
Мислења
276
Поени од реакции
28
Мирно, бидејќи со ништо не се замарам.

Kajgana Shop

На врв Bottom