Како спиете? Мирно или "размрдано?"

• Креатор на темата Спенсер
  • Време на започнување
С

Спенсер

Гостин
Денес кога станав ми текна да отворам ваква тема... Станувам и што да видам... перницата на тепих доле,чаршавот измотан,изгужван :pos2::pos2:...

а има некои, ке легнат и не мрдаат...се е како пред спиење...како спиете вие??? мирно, или "размрдано" како мене?

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Зависи кога како.Некогаш ако ептен ми е сладок сонот не мрдам од една положба,ама некогаш кога имам маки со заспивањето,се живо носам на тепих.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
мнооогу немирно спијам,многу се вртам у сон клоцам,у ѕидот колку пати иам мавнато до креветот шо ми е,мнгу пати и сум паѓал од кревет,па маса местев до креветот порано,па и у масата се мавав:uvo:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Мирно ептен...Како легнам, така станувам. И после кичмата, епа кичмата...

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
ауууууууууу ја а играм фудбал а спијам... многу мрдам у сон... ептен сум немирен,... чаршавот увек ми е згужван ЛОМ како и ја...

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Секоја вечер-различна положба.Во принцип скоро секое утро се наоѓам на спротивната страна од која сум легнала, со висната рака од кревет, перница на подот..Има и ноќи кога се будам во истата положба во која сум заспала.
Се е толку променливо кај мене....

D

dh00|

Гостин
мирно спијам само ако вечерта сум се очукала.тогаш како шо ќе легнам,така се будам другиот ден...иначе кога ќе спијам, во сонот ко да тренирам карате...и ќебиња и чаршави долу паѓаат:pos2:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
јас спијам многу мирно можам со секого да бидам во кревет и нема да ме осети...ехеехеххе и ве молам немој погрешно да ме сфатите малку двосмислен е постов...:pishtoldz

Член од
22 јуни 2008
Мислења
457
Поени од реакции
52
јас спијам многу мирно можам со секого да бидам во кревет и нема да ме осети...ехеехеххе и ве молам немој погрешно да ме сфатите малку двосмислен е постов...:pishtoldz
Хаха, мн интересен пост ;)

Иначе зависи ситуација, секад е различно

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Ајде и јас да го дадам придонесов на темава која тера на размислување...

*размислувам...

*размислувам уште

*и уште

*и тогаш сфатив:
Не знам :nesum:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Јас не знам како да објаснам како спијам. :icon_lol: Не, најсериозно. Не спијам многу бурно, ама не спијам ни мирно. Најчесто многу сакам да се ширам, по можност да сум раширена на сите страни на креветот. Ако спијам до некој, сите се жалат дека ги дотерувам до самата ивица на креветот. И многу сакам да се пикам и да гушкам кога спијам, затоа најчесто си ја гушкам ногата или перницата. :pipi:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Размрдано мислам дека е благ збор за мене. Кога легнувам легнувам со главата нагоре и нозете надоле. Ми се има случено насабајле да се разбудам со нозете нагоре и главата надоле, перницата на земја, а чаршафот чвор направен. Едноставно јас незнам да спијам мирно. Претам како ненормален и нема шанса да станам во истата положба како што сум легнал

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Кога ми се спие или ако сум како вечерва во малку пијана состојба спијам мирно и ништо не ме буди.
Уствари од кај да знам како спијам, вообичаено пред да заспијам многу се превртувам преместувам перница а потоа не знам.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Многу неубо спијам.Незнам за мирно спиење. Цело време само се превртувам,многу клоцам... и секогаш кога ќе станам или перницата ја наоѓам долу или ќебето.
А,да.. и се будам во некоја чкљ положба:)
Недај боже да имам некој акционен филм или нешо слично гледано. Тогаш ај то шо спијам немирно туку и викам или плачам најчесто :pos:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Како и да спијам пак на крај имам многу за местење на креветот... :emo:

Kajgana Shop

На врв Bottom