Како си ги замислувате членовите на форумов?

D

dobramuzika

Гостин
Све исто, само малку потсредена брадата.
Автоматски споено мислење:

Грешиш, сликата на предходниот член е далеку пореалистична.
Автоматски споено мислење:

Koга бараш слика, дали имаш на ум дека What Has Been Seen Cannot Be Unseen?
Секој ден во огледало се гледам, така да... Немам гајле.

Член од
4 август 2018
Мислења
1.530
Поени од реакции
3.302
Колку само има луѓе со краток фитиљ кои се декларираат као интелектуалци,начитани,раскошни во паметот на кои сето тоа предходно наведено им паѓа у вода и пукаат ко закрпен химен на некои секнд-хенд невини нусиња после венчавка од некој коментар или слика...:coffee:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.547
Поени од реакции
26.248
Член од
7 септември 2016
Мислења
21.512
Поени од реакции
37.352
А ти сакаш да те замислуваат како лепотица, мисица, убавица, или што е проблемот?
...перцепцијата е важна работа, но зависи што подразбираш под мисица и лепотица, жена од 50 кг за мене не е репер,
Ете слободно замислувај ме и лошо и ретардирано, немам проблем јас со тоа.
...тоа на друг да кажеш не мене, па посебно сега како модераторка чик нек те замисли така грдо некој, не смее да писне, па сеа силни сме во пишување, според мене ти имаш проблем во разликување како кому ќе искоментираш, за тебе сите ти се исти, мене ме ,,познаваш,, многу од порано и гледај како ми пишуваш, како учителка да ми си, а јас детиште некое без разлика што е сеир, има различен сеир,

4087934afd6e2c15cb26197740cbc144.jpg

не знам дали обожаваш капи, ама јас така те замислувам, т.е. кога ги затворам очите ваков тип на дарклејди ми излегува,

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.547
Поени од реакции
26.248
...перцепцијата е важна работа, но зависи што подразбираш под мисица и лепотица, жена од 50 кг за мене не е репер,

...тоа на друг да кажеш не мене, па посебно сега како модераторка чик нек те замисли така грдо некој, не смее да писне, па сеа силни сме во пишување, според мене ти имаш проблем во разликување како кому ќе искоментираш, за тебе сите ти се исти, мене ме ,,познаваш,, многу од порано и гледај како ми пишуваш, како учителка да ми си, а јас детиште некое без разлика што е сеир, има различен сеир,

Прегледај го приврзокот 331860

не знам дали обожаваш капи, ама јас така те замислувам, т.е. кога ги затворам очите ваков тип на дарклејди ми излегува,
Ja замислуваш со ваков грд нос ?

Леле @Darklady мене вака .... Да не те с`скам ама ти си знаеш. Има една песна Какав нос такав и понос.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.649
Поени од реакции
35.226
Ja замислуваш со ваков грд нос ?
Секој има право да си замислува како му одговара. :icon_mrgr: Ете јас немам проблем што Бијонс ме замислува со ваков грд шиптaрски нос :icon_mrgr:

Јас кога ќе затворам очи, ваков тип на Бијонс ми излегува
Онака не жена од 50 кила, ред коски, ред промаја. Туку малку погабаритно мевце. Верувам дека е љубителка на цвеќиња
1652213247495.png

Последно уредено:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.547
Поени од реакции
26.248
Секој има право да си замислува како му одговара. :icon_mrgr: Ете јас немам проблем што Бијонс ме замислува со ваков грд шиптaрски нос :icon_mrgr:

Онака не жена од 50 кила, ред коски, ред промаја. Туку малку погабаритно мевце. Верувам дека е љубителка на цвеќиња
Прегледај го приврзокот 331942
Работи на студентски прашања и ти се обраќа со "повели мило" со перверзнава - кринџ насмевка.

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204

Прегледај го приврзокот 331942
Косата не и пеглана,пудлица е се кладам

Kajgana Shop

На врв Bottom