- Член од
- 8 мај 2022
- Мислења
- 551
- Поени од реакции
- 1.617
Колку злоба и фрустрации има на форумов, се чувствувам како ангелче.
Ja сакам да ме замислуваат како лепотица, мисица, со тијара од дијаманти.А ти сакаш да те замислуваат како лепотица, мисица, убавица, или што е проблемот?
Apsolutno nisto, bidi tukaJa сакам да ме замислуваат како лепотица, мисица, со тијара од дијаманти.
што има лошо у тоа?
Јас тебе, вака те замислувам. Со фокус на „мајбах“Ja сакам да ме замислуваат како лепотица, мисица, со тијара од дијаманти.
што има лошо у тоа?
Шише скопско ми фали уште..и така плескајца ме сторивтеИ кромид и лук!
Ај прати ми мене слика во пп на никој нема да ја препратам!Шише скопско ми фали уште..и така плескајца ме сторивте
Аххх деца, деца...лоши дечишта сте биле
Оди бе гитла таму..ене ти горе куп сликиАј прати ми мене слика во пп на никој нема да ја препратам!
Зошто побогу?Ај прати ми мене слика во пп
За да ја споделам со другарите од форумот.Зошто побогу?
Јас со убаво, ти како циганче на семафори ми се обрати и после не ве почитувале тука на форумов...Оди бе гитла таму..ене ти горе куп слики
Поубав пар сме јас и маженцето мое од овие двајца.....многу поубави.
Која гнасна фантазија имаш...болен си ти бе човек ..
Па гледај и од друга перспектива, пример амбалажата на пепси 30 години е иста.Која гнасна фантазија имаш...болен си ти бе човек ..
Наместо Македонки, смени Босанки:Ставро мисли дека играта најди го Клиторисот е слична на играта масирање на простата.
Автоматски споено мислење:
од лево кон десно:
@Filip Telford @Lester Freamon @Ставро ко че дојдат на Корзика меѓу вистински луѓе (во некој друг живот ова). Посебно засегнат е Лестер на среде пошто прв пат гледа женска пред себе, посебно платинум.
Ставро десно се трга накај водата, че оди на пливање пошто не е сигурен шо сака пак сега ова од него.
Све исто, само малку потсредена брадата.Apsolutno nisto, bidi tuka
Прегледај го приврзокот 331765
Грешиш, сликата на предходниот член е далеку пореалистична.
Koга бараш слика, дали имаш на ум дека What Has Been Seen Cannot Be Unseen?За да ја споделам со другарите од форумот.