Како си ги замислувате членовите на форумов?

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Мене не ме интерсира на кој го интересира или не, мое е јас да пострам и тоа е тоа. Мене ептен ме заболе кого што го интересирало, важно е да ме интересира мене, ете ти да умреш сега нема воопшто ништо да ми смени, ама баш свеједно би ми било.
Чиста фиромјанска злоба, не бива и не бива од вас луѓе.
Боље фиромјанин него циган од Јањево на Косово што се замислува Хрват

Член од
28 декември 2015
Мислења
4.015
Поени од реакции
6.497
Циган.
Цинцар де.
Баш ме итнересира онака, зошто со навреди, те иам нешто навредено низ темиве, иам нешто напишано морално-етичкио дно, било што?
Макар да знам кој е тригерот кај сите али што да се прави, секој со својот Крст.
Моја грешка е што мислев дека анонимноста е добра алатка за да се искажат некои работи кои лежат на душа ама очигледо не било така.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Баш ме итнересира онака, зошто со навреди, те иам нешто навредено низ темиве, иам нешто напишано морално-етичкио дно, било што?
Макар да знам кој е тригерот кај сите али што да се прави, секој со својот Крст.
Моја грешка е што мислев дека анонимноста е добра алатка за да се искажат некои работи кои лежат на душа ама очигледо не било така.
Вреѓаш и ти на национална база, не се праи многу голема жртва ај, истрпи хумор и не плачи многу многу.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.652
Поени од реакции
35.242
Мене не ме интерсира. Мене ептен ме заболе
Темата е во Чек дис аут. Темата се вика „Како си ги замислувате членовите на форумов“. Спаѓа во хумор и сеир.
Секој има право да постира фотка онака како што ги замислува членовите и навистина нема потреба од лутење и навреди.
Оној кој не поднесува хумор на своја сметка, нека не ја отвара темата воопшто. Нема потреба од плачење затоа што некој ве замислил онака како што сакал.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.910
Поени од реакции
23.316
Имал срам или не е неважно, ти си ја покажа злобата ничим изазван.
Но тоа е ништо,обични зборови лишени од смисла.
Не само ти, има неколку форумџии кои провоцираат, сеа не е ред да се шпекулира дека не се екстра фејл во поглед на врски и бракови, но со тоа што баш тоа што ве тригерна што ве тригерна е повеќе од јасно.Вашиот народ најмногу мрази успех во било кое поле па така и во семеен живот.
Da vo pravo si, ne sme realizirani, ljubomorni sme, zavidlivi, mrazime uspeh kaj drugite na sekoe pole, zlobni sme itn itn itn.
Takvi sme kako narod, pojako e toa od nas i toa e toa. Ne mozat site Vlasi da bidat.
Ete postiraj i ti slika nekoja kako me zamisluvas , sakas sam sakas so mojata zavidliva, ljubomirna, zlobna, nerealizirana polovina i da zavrsime so toa, edno sto vekje pateticno stana ,drugo da vidis kako treba da se ponasas vo temi nameneti za seir i majtap.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.523
Поени од реакции
37.375
Темата е во Чек дис аут. Темата се вика „Како си ги замислувате членовите на форумов“. Спаѓа во хумор и сеир.
Секој има право да постира фотка онака како што ги замислува членовите и навистина нема потреба од лутење и навреди.
Оној кој не поднесува хумор на своја сметка, нека не ја отвара темата воопшто. Нема потреба од плачење затоа што некој ве замислил онака како што сакал.
..не е баш така, тоа правило важи само за сеир кон другите, ама ако се чепне лично скокате сите без исклучок и со право, никој не сака да биде замислен со лошо и како ретардиран или со посебни потреби.

... гледам и приметувам како думбле до вчера поинаку замислуваше барем така се изразуваше по ЛП, за да сега смени мислење веднаш по коментар да биде погален дека се потсмева на топлата, па и на бијонс пред некоја страна, ќе и се фатите на топлата, па колку гадно и баба Рога ја замислувате!
П.С.
ај сеа, канонада следи! :vozbud:
ра тааа та та тааа

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.523
Поени од реакции
37.375
Последно уредено:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.910
Поени од реакции
23.316
..не е баш така, тоа правило важи само за сеир кон другите, ама ако се чепне лично скокате сите без исклучок и со право, никој не сака да биде замислен со лошо и како ретардиран или со посебни потреби.

... гледам и приметувам како думбле до вчера поинаку замислуваше барем така се изразуваше по ЛП, за да сега смени мислење веднаш по коментар да биде погален дека се потсмева на топлата, па и на бијонс пред некоја страна, ќе и се фатите на топлата, па колку гадно и баба Рога ја замислувате!
П.С.
ај сеа, канонада следи! :vozbud:
ра тааа та та тааа
Porasna deteto, a za malce ke go ispustevme od race . Ni vamu ni tamu bese rabotata, ali ko mu vleze klizaci na kremceto, nesto so bese nezamislivo pred kratko vreme, dusata mi dojde :D.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.652
Поени од реакции
35.242
А ти сакаш да те замислуваат како лепотица, мисица, убавица, или што е проблемот?

Ете слободно замислувај ме и лошо и ретардирано, немам проблем јас со тоа. Секој има право да те замислува како што сака:toe:
Како што и ти имаш право да ги замислуваш останатите како што сакаш.

Член од
13 април 2021
Мислења
3.432
Поени од реакции
11.286
А ти сакаш да те замислуваат како лепотица, мисица, убавица, или што е проблемот?

Ете слободно замислувај ме и лошо и ретардирано, немам проблем јас со тоа. Секој има право да те замислува како што сака:toe:
Како што и ти имаш право да ги замислуваш останатите како што сакаш.
Darklady јас тебе вака те замислувам, само едно 40 години помлада од сегашнава верзија. Иако кога е она во прашање тешко е да направиш дистинкција меѓу младата и старата она. :D

unnamed.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom