Најчесто слушам музика, онаа која најмногу ми лежи на срце..понекогаш сето тоа што негативно влијае врз мене го пишувам во тетратка, така некако ќе се поопуштам кога знам дека на некому му се исповедов.
Кога ме пукаат моменти на негативна енергија се ми смета... се некој ми е крив за нешто...ама нема врска... идам на фудбалското игралиште што ми е на 300м од мене.... трчам по некои 5-6km и после кога ќе дојдам дома сум нов човек, а после тоа поубаво се спие.... исто така и друг лек против негативна енергија ми се теговите... 2саати активно вежбање и после нема проблем... а и така кога пука нервоза можеш поголема тежина да кренеш - испробано (Y)
ретко имам негативна енергија и мисли ... се наспочувам на позитивата и сметам дека МИСЛИТЕ И ДЕЈСТВУВАЊАТА НЕ СМЕАТ ДА БИДАТ СПРОТИВНИ ОД НАШИТЕ ЖЕЛБИ !
сепак кога имам троа негатива во себе ГО ШТИПАМ ГУШКАМ И БАЦУВАМ МЕДЕНИОТ мој !:love2:
... и на днб журче исто !
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.