Како се гледате себеси во иднина?

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Diplomiran pravnik + biznismen :)

Член од
21 јуни 2007
Мислења
183
Поени од реакции
2
Па се гледам т.е. сакам да се видам како успешен човек со сопствен бизнис да си имам сопствен стан и кола и толку ми е доста:toe: и плус мислам се разбира некоја женичка

energichen

EOTL
Член од
19 септември 2007
Мислења
519
Поени од реакции
75
воопшто не размислувам каков ќе бидам себеси во иднина бидејќи не знам што носи утрешниот ден

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Далеку од се тука, без око да ми трепне!

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Како веќе созреана и оформена личност кој успеал со школување и во тој момент успева да се пробива со работата. Да почитувам други и да бидам почитуван. и се разбира фамилија 5,6 куќи хехе една на холивуд таму беверли хилс брдана :pos:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
ај здравје боже до тогаш има време.........некоја функција во партија :vozbud:или па сопственик на нешо газда:pipi:добра кола абе сваштаааа:pos2:

Член од
21 декември 2005
Мислења
661
Поени од реакции
7
па се гледам нешто постар од ова што сум сега xD

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
ај здравје боже до тогаш има време.........некоја функција во партија :vozbud:или па сопственик на нешо газда:pipi:добра кола абе сваштаааа:pos2:
Абе ти сакаш баш како денес ова политичариве?

Член од
31 мај 2008
Мислења
803
Поени од реакции
33
На темава има моменти кога размислувам многу,ама се трудам да ја одбегвам зошто ме плаши по малку!
Ме плаши од причина што живееме во едно нестабилно општество,полно со дефекти за кои сите знаеме,во едно време-"невреме" каде што и оние кои се квалитет немаат гаранција дека ке успеат.
Не знам,после наназад кажаново,за 10-тина години себеси се гледам во средина каде функционира целокупниот општествен систем,каде моето знаење правилно ќе се вреднува.Не знам дали тоа ке биде Македонија,се надевам ке биде,но ако не тука,сигурно во некоја држава од "белиот свет":salut:

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Како докториран заболекар,со сопствена ординација тука во Македонијава,во која ќе работаат некои други,а јас ќе бидам на патување околу светот.
Исто така ќе имам и ординација во која јас ќе работам во Рим или во Л.А. пошто таму ќе живеам.
Не ми се верува дека ќе бидам мажена или дека ќе имам деца,барем не за 10 години.

Заборавив да додадам дека ќе имам и врвна одгледувачница на Самоједи,Маламути и Акита Ину.

Многу скромно,знам :)

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
За 10 години.
Би осекал среќен со 2 деца здрави и живи за во градинка, едното 1-2 одделение, добра кола лично моја, жена се разбира, вработен во некоја добра фирма или нешто друго, исто и женами, и далје нека оди животот до кај ке стигнеме тоа бог знае.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Искрено, никако не се видам самиот себе некаде во иднина(удри рандом, удри 2020), едноставно нема таква слика.
Јок, пробував кариера и жена, деца и слични клишеа... небива.

^Кристи^

Dreamer
Член од
1 ноември 2007
Мислења
781
Поени од реакции
41
30 години??
Се надевам среќно мажена, со веќе едно детенце и второ на повидок.
На професионален план, вработена во сопствена психолошка ординација/советувалиште или евентуално професорка во средно училиште.

Kajgana Shop

На врв Bottom