Како најбрзо да се отрезнам?

Статус
Затворена за нови мислења.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.941
Поени од реакции
23.367
чим ги годиш буквите, море чим успеа да го уклучиш компјутерот немаш гајле.
јас ко ке пијам пијам, некој за име презиме да ме праша незнам да му кажам, а не пак по форуми или на интернет да киснам.
п.с другпат пази кај газиш, избегнувај на тапи од алкохолни пијалаци и пива да газиш оти гледаш дека те фаќа.
инаку легниси ке ти се врти ке ти се врти ке ти се доврти едно време или ке повратиш( земиси леген до креветот да не мора да станваш на секое) . порано или покасно ке заспиеш и тоа е тоа.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Оди и легни си.
До болница не е работава, дефинитивно, чим свесно пишуваш на форум, ако беше за до болница работата немаше да можеш да стоиш, камоли да седнеш на компјутер, да укуцаш форум и да се логираш.
Море кога е човек пијан да знаеш како магично се сеќава на броеви на бивши девојки, па може да пишува трагични СМС пораки.
Не дека ова ми се десило мене, другари сум гледал... :oops:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Детево изгледа прв пат во живот повратило и не знае што е всушност пијаност, или па пијаност до степен на одење во болница.

А убаво ќе беше да му речете да отиде во болница па да научи дека алкохолот не е за сите

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Прбај да не ги гооодиш букивите ќе се отррезниш„„„

P

Princ

Гостин
Океј брај, ја отворив темава само да збирам поени и лајкови ;) ако сакаш, помогни ми моментално, потенцирав нека се избрише темава одпосле.
А како да ти помогнеме кога изгледаш одличен?
Палиш компјутер, отвараш бровсер, посетуваш сајт, внесуваш корисничко име/лозинка, го наоѓаш копчето за нова тема, внесуваш наслов, содржина.... побогу, јас кога сум пијан не знам како се куца.
Легни, не мора да спиеш (ако веќе не можеш), и цепај. Не туку ми го вознемирувај форумот само дека божем си пијан.

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Океј брај, ја отворив темава само да збирам поени и лајкови ;) ако сакаш, помогни ми моментално, потенцирав нека се избрише темава одпосле.
Пиј кафе братче..горко кафе..првен исповрати пиј вода после 1-2 кафиња и легни си сабајлето ке те боли малце глава и готово..

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Сите му кажаа 300 различни работи да проба, на крај ќе поврати од што ќе измеша :pos:
Е ..јбг... останува само уште некој да му брцне прст во гс...
..ако и тоа не помогне...изгубен случај е.... :pos:

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Во некоја кафана нарачај чкембе чорба и ставии оцер во поголема количина.Сркај додека е вруќа има да те испоти ми отрезни за 5 минути

Член од
18 април 2008
Мислења
876
Поени од реакции
213
Во некоја кафана нарачај чкембе чорба и ставии оцер во поголема количина.Сркај додека е вруќа има да те испоти ми отрезни за 5 минути

дефинитивно најдобрио начин... и откога ќе се отрезнеш порачај си некоја ракиичка пошто нели више си трезен :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom