Како најбрзо да се отрезнам?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 октомври 2009
Мислења
569
Поени од реакции
233
Си испил "многу", свесен си за се, пишуваш на форум, се плашиш во болница да не идеш?

Бог да чува од вакви пијаници.
Свесен сум прилично, реков не сакам моите да ги будам , повратив се живбоп и пробав да заспиајм али не бива - ми се врти. Прашав најсеризоно некој рецетпт ако можам да се оправам..

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Извини ама насловов....:pos:.

Ако имаш расол г'тај. Ако немаш расол г'тај кечап. Ако немаш кечап г'тај оцет со вода. Само пази од многу г'тање да не се удавеш.

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Штом пишуваш на форумов и можеш да читаш немаш галје-ЧДА:D
Оф топик -Јас така се самозадоволував ама ми стропа нешто се уплашив и не свршив, и спермата остана во мене... замисли сега труден сум- како да абортирам?
Он топик. Пушти го видеово и сврти едно оро околу собата, ко нов ќе си после играњето. Ама пази морат да го изиграш без грешка, ако не знајш барај туторијали и научиго за друг пат ко ќе си пијан да знајш како да го играш.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Како да се отрезанм, ве молам кажете ми , многу сум пијан , пијам вода ама не ме бива. Кажете како да се отрезнам !

Избриѓете ја темава отпосле.
Не си ти толку пијан чим седиш пред компјутер....:pos:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Он топик. Пушти го видеово и сврти едно оро околу собата, ко нов ќе си после играњето. Ама пази морат да го изиграш без грешка, ако не знајш барај туторијали и научиго за друг пат ко ќе си пијан да знајш како да го играш.
Ќе го опериш детето!:pos::pos::pos:

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Извини ама насловов....:pos:.

Ако имаш расол г'тај. Ако немаш расол г'тај кечап. Ако немаш кечап г'тај оцет со вода. Само пази од многу г'тање да не се удавеш.
Шо е со кечапов финтата.Експлејн плиз, за идни искуства. :)

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
На митбастерс докажаа дека најбрзо трезни грч ладен туш. You are welcome.

Ако се убиеш додека се тушираш, не сум крив!
Мислам дека најефикасно беше трчањето! :D
Па така излези надвор 5-6 круга околу куќата/зградата и како нов си! (y)

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Мислам дека најефикасно беше трчањето! :D
Па така излези надвор 5-6 круга околу куќата/зградата и како нов си! (y)
Море ќе го отепаме детето!!! Ама на митбастерс исто така рекоја - do not try this at home. :D

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Абе мајтап фрлаат сонас,пијани биле,а си ги погодиле лозинките,се најавиле,отвориле тема,па и свесно коментираат ојте еба*јте некој друг у здрав мозок -.-

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Шо е со кечапов финтата.Експлејн плиз, за идни искуства. :)
Помага при пијанства, барем колку што имам приметено кај колеги кога биле пијани до даска. Кај мене не баш. Мене повеќе ме има отрезнето она што е како сос од парадајз, Томатело. Еднаш враќајки се тетеравејќи дрво пијан накај дома купив Томатело, го испив цело и одма ме отрезни. Без заебанција ова.

M

Moon Child

Гостин
Оди и легни си.
До болница не е работава, дефинитивно, чим свесно пишуваш на форум, ако беше за до болница работата немаше да можеш да стоиш, камоли да седнеш на компјутер, да укуцаш форум и да се логираш.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Не си пијан смири се, да беше толку пијан како што кжуваш немаше компјутерот да знаеш да го уклучиш. Напиј се вода чаша две обавезно и легни спиј, касно е.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
569
Поени од реакции
233
Абе мајтап фрлаат сонас,пијани биле,а си ги погодиле лозинките,се најавиле,отвориле тема,па и свесно коментираат ојте еба*јте некој друг у здрав мозок -.-
Океј брај, ја отворив темава само да збирам поени и лајкови ;) ако сакаш, помогни ми моментално, потенцирав нека се избрише темава одпосле.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom