Како живеат сега Бугарите во Европска унија?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Ne te razbrav..sto imash predvid fali4na ?

Administratorot da bida taka dobur ,da bide profesionalist ,i da ne tria sliki!!
Omrazna mi ot prostotii ,gluposti i posredstvena propaganda!!
Сте заборавиле да ги тргнете Трабантот и контејнерите полни со ѓубре од сликата:pos2::pos2:

Soreno

Big Brother
Член од
14 јануари 2009
Мислења
530
Поени од реакции
19
Сте заборавиле да ги тргнете Трабантот и контејнерите полни со ѓубре од сликата:pos2::pos2:
Trabantot e vo renesans :) Ako doidesh vo Berlin ke vidish mnogo trabanti.. daje ima muzei na trabantot i fanclub na trabantot..
Germanzite sakat da po4nat da go pravat otnovo
ne pozna toa pat:smir:

Член од
23 октомври 2009
Мислења
78
Поени од реакции
2
Абе овие бугарите се за никаде:pos2: гледам нонстоп само слики постират,абе глупи-невдени и јас можам да постирам слики од новите објекти на Скопје и што сега тоа значи дека Скопје стана светска метропола.. Е што се чудни вие бугарите,ден денес има питачи по улициве на Софија народот не се задоволни од економската ситуација:toe:Плус новите чистачи на ЕУ се бугарите.
Па мене ме радува тоа дека и во Скопjе се гради. Специално ми допага G Mall /се надевам дека ке биде изграден/, Maroc 5.2.2, Бизнис центар Меги и др. Вероватно и Еra City може да стане добар комплекс.
За питачите по улиците на Софиjа - има ги и во Париз, на Шанз Елисее. Ама преди 2 месеца един Македонец ме молеше за 20 лева да се прибере во Македониjа. И не ми бе приjатно да ми разправjа дека сме биле един народ.
А за чистачите во ЕУ - не го мисли. Както и порано тоа са си все турците.

S

smart ass

Гостин
Бугарија има произведено и стелт UAV,турците го купуваат се вика НИТИ.

Армстехно го произведува.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Што ви е финтата со градбите градени со малтер со сомнително потекло (изложено на радијација, од Припјат веројатно), и да не се државни тие? Вие да не ги изградивте?

Ве цицаат капиталистите а вие за 1 чрвенка цицате машки полови органи во вид на виршла.

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Да да се фино лепо нели, но благодетите од тие убави објекти не ги уживате вие него некоја шваба, енглез, русин, кинез, африканец абе богаташи.

Секој неможе да си го дозволи тоа а посебно не мнозинството на народот на балканот, вклучувајќи ве и вас.
На некои можем,на некои не.За нас големите благодетели от тези обекти-имаме работа.По добре да имам работа и да зимам помалце пари,отколкото да немам работа и да не зимам никакви пари.:wink:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Abe ti super moderen be nikoj ne ti go spori.Mnogu si high tech.Ajde sega begaj da si igrash na pesokot :smir:
Не си играм јас со нуклеарна прашина.

На некои можем,на некои не.За нас големите благодетели от тези обекти-имаме работа.По добре да имам работа и да зимам помалце пари,отколкото да немам работа и да не зимам никакви пари.:wink:
ОК, ти си зедол некој денар. Зеле и некој други. Зедоа сите? Ви ја подобри целокупната финансиска состојба божем сите сте архитекти, мајстори, келнери...

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Мислиш на Русите и Енглезите, тие вложија кај вас а вие што ќе вложите, вошки или пицајзли?

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Мислиш на Русите и Енглезите, тие вложија кај вас а вие што ќе вложите, вошки или пицајзли?
Па ако собрале пари од гаќите на Азис на аукција можеби направиле две-три WCа на плажите во варна.

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
ОК, ти си зедол некој денар. Зеле и некој други. Зедоа сите? Ви ја подобри целокупната финансиска состојба божем сите сте архитекти, мајстори, келнери...
Туризма како гранка от БВП на БГ ако не се лажам беше 11-12%
Ако си бил тука ке знаеш дека голем процент от студентите летото работат на морето во хотелите.
Строителството ако не се лажам беше около 10% исто от БВП и работат много хора,во туризма исто.Има делове на БГ които живеjaт от туризам(зимен,летен,селски,културен).
Строителство,туризам,нафтопродукти,телекомуникации,земеделие са основните гранки и от нив идат приходите во буджета.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Колку бе живеете подобро ? 500.000 илјади луѓе? Голема работа...

Уште правите ли лукчета бомбончета - ЕУ квалитет.

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Да вложиха и не можат стана да си го турат во джеб и да си идат во Русиja или некаде другаде :helou:
Това се вика продаваш воздух и си зимаш парите и ако сакаш си ги трошиш на Антрактида (ако има каде там де) :wink:

Soreno

Big Brother
Член од
14 јануари 2009
Мислења
530
Поени од реакции
19
Jz neshto ne razbiram stavovete na nekoi forumzi tuka..
Koe e tolkova strashnoto i glupoto ,sto stranci gradat zavodi,hoteli,bussines centrove,magistrali i pr..
Kato imat pari neka gradat -ono e za blagoto na site gragjai..

Znchi li toa sto Makedonija ne saka stranski investicii,ne saka svej kapital ,vlivane na pari,otkrivane na novi rabotni mesta i pro4ie..
Javno ne saka i prai si4ko vozmojmo da nema stranski investizii -za taa godina dokolko znam sa 120 miliona euro koe e strashno smeshno..

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Колку бе живеете подобро ? 500.000 илјади луѓе? Голема работа...

Уште правите ли лукчета бомбончета - ЕУ квалитет.
Да имаме си ги се уште.:wink: Даже доколкото знам ги извезуваме за романиja,молдавиja и украjна.
А това колко хора подобро живеjaт-нема статистика мислам,но фактите са видими.2000 година минимална плата около 35 евро,днес 120 евро.
За 9 години пораст от 350%. Коjто може повеке-не сме му душмани.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom