LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Јас пак мислев дека не правите лукчета веќе ( согласност со кодексите на НАТО за забрана за пуштање во комерцијална продажба на нуклеарен отпад)
120 минимална? Па ние сме 2 класи подобри од вас, само што има многу сива економија, а да сме во ЕУ 300е ќе е минимална 100%. Ах брее уште ли ќе ве молзат?
Сега имам чуено дека кај нас е поевтино и дека многу сте иделе кај нас на шопинг бидејќи е поефтино и поквалитетно.
Абе на вас да ви ставам цртеж од полжав во тенџере пак ќе ви избега.
120 минимална? Па ние сме 2 класи подобри од вас, само што има многу сива економија, а да сме во ЕУ 300е ќе е минимална 100%. Ах брее уште ли ќе ве молзат?
Види сега, не сме во ЕУ а вашите плати не се којзнае колку поголеми од нашите, нема реална цифра за невработеноста поради сивата економија, а за производите прво беа кај вас поевтини и кога се одеше кај вас со 100марки човек ќе се напазаруваше за цел месец и ќе клецнаше две три, а после ќе даваше пари по болници поради вашите производи.Напишано од fmi
А цените тури ги?Колко производи каj вас са поскапи?
:wink: Колко % от вас са на минимална и колко са под минималната плата?
:wink:Колко е невработеността?
:wink: БВП на човек?
:wink: Колко са дефицитите во буджета на БГ и колко на РМ за последните 10 години?
:wink:Колко е растот на икономиката на БГ и на РМ во последните 10 години?
Сега имам чуено дека кај нас е поевтино и дека многу сте иделе кај нас на шопинг бидејќи е поефтино и поквалитетно.
Напишано од Soreno
Znan ,znam,vie ste ne samo ot nas..vie ste ot site naj-dobre
I vo zemljanki ,i bez tramvai , i so avtobusi na 30 godini , i so hoteli na po 30 godini vo Ohrid ,so brodove na 70 godini-vie ste ni izprevalili pone 500 godini
zatoa i posledno vreme bugarskite cigani pochnaa da se pishuvat maledonzi:smir:
Абе на вас да ви ставам цртеж од полжав во тенџере пак ќе ви избега.