Како до Rapidshare account легално?

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
Абе не читате дека ви ГАРАНТИРАМ дека тој акоунтот што ќе го земете ќе го имате само вие, или тепам празна слама?
Оди на други да му продаваш акаунти како на пример на http://it.com.mk/forum/ знам таму дека имаше слична тема за брзо време ги проверија дали се крадени... во таа тема се докажа дека не се акаунтите од тој што ги продава... што мислиш ние тука овци сме за стрижење уште немаш ни 18 години петар ти е името така ? :tapp:

Член од
4 јануари 2010
Мислења
90
Поени од реакции
4
Да бе Петар ми е, секаде сум под стефан-те регистриран..., бот

И мсн то му го хакнав и фејсбук и се,,

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Оди на други да му продаваш акаунти како на пример на http://it.com.mk/forum/ знам таму дека имаше слична тема за брзо време ги проверија дали се крадени... во таа тема се докажа дека не се акаунтите од тој што ги продава... што мислиш ние тука овци сме за стрижење уште немаш ни 18 години петар ти е името така ? :tapp:
На тој шо мислеш (без разлика дали стафан е тој или не) се вика Петар ама има и повеке од 18.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Јас се чудам зошто не ја затворат темава, си се рекламираш само. :toe:

Член од
4 јануари 2010
Мислења
90
Поени од реакции
4
Остајтеја таа работа на администрацијат и ДОСТА спмирате бе ало! ОМФГ!

А

Ајсшутер

Гостин
Незнам дали си ти истиот тој што ми гарантираше за акаунтот и ме убеди да купам истото и тој ми ги пиша дека акаунтите демек му се правени со поени..(разбрав дека ги хакирале со некоја програма или преку некој форум на интернет можеле да ги добијат само ако се со VIP статус) во акаунтот не можев да сменам пасворд во лог имаше многу IP адреси што се логираја преку ден значи еден акаунт сигурно го продавал на повеке а не само на еден.
На една недела се случи да го менат пасвордот на акаунтот така да ми дадоја нов по неколку дена едвај па тој нов го банираја и од тогаш ни парите ни ми ги врати ни ми пиша на мсн тој што ми го продаде акаунтот а знам кој е го најдов каде учи и кој е само незнам дали се работи за истиот тој што продава тука затоа пазете што купувате за да не бидете зезнати како мене :helou:
Јас сум гарантирал за некој друг, грешка да не си друже ? И членов што продава е од Тетово и сигурен сум дека ги купува преку поени ги знам неговите stats на поените кога аплоадиравме.

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Стефан а колку чини еден рапидшер акаунт??

Темава не е од каде сте купиле и сл.:tapp:
А што е темава дека сме купиле од кај тебе акаунти правени со ПОЕНИ НЕМА ДА ФИНКЦИОНИРА ОВА ДОбРО СИГУРНО!?

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
Стефан а колку чини еден рапидшер акаунт??
400 денари чини, види во првиот пост
и не ги слушај овие што зборат, имам зимано од стефан и 30 дена траеше и само јас го користев ;)

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
и уште ова ме интересира колку пеони е нов премиум и што се оние првите фри поинтс дали со фри можи да се купи акаунт?

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
со премиум поени се купува акаунтот, 8000 поени е

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Поарно ке си купам од рапидшер барем ке сум сигурен дека е мој секако 40 денари ништо не ми менуваат...А НЕ БИ ТЕ ОПРАВДАЛ СТЕФАН-ТЕ Т.Е (Петар) ДЕКА ГО КОРИСТИШ ФОРУМОВ ЗА ТВОИ ЦЕЛИ....И секако и јас можам да отворам тема продавам ова и ова пример ракија ама не е ова местото каде што треба да е оваа тема.:smir:

Член од
4 јануари 2010
Мислења
90
Поени од реакции
4
Поарно ке си купам од рапидшер барем ке сум сигурен дека е мој секако 40 денари ништо не ми менуваат...А НЕ БИ ТЕ ОПРАВДАЛ СТЕФАН-ТЕ Т.Е (Петар) ДЕКА ГО КОРИСТИШ ФОРУМОВ ЗА ТВОИ ЦЕЛИ....И секако и јас можам да отворам тема продавам ова и ова пример ракија ама не е ова местото каде што треба да е оваа тема.:smir:
Кој Петар бе, вие све сварно скроз на скроз?

Kajgana Shop

На врв Bottom