Тоа ќе трае уште некој месец барем така мислам. Додека не се рашири ова она.Некој нема Пејпал, или кредитна картичка.
Незнам дали си ти истиот тој што ми гарантираше за акаунтот и ме убеди да купам истото и тој ми ги пиша дека акаунтите демек му се правени со поени..(разбрав дека ги хакирале со некоја програма или преку некој форум на интернет можеле да ги добијат само ако се со VIP статус) во акаунтот не можев да сменам пасворд во лог имаше многу IP адреси што се логираја преку ден значи еден акаунт сигурно го продавал на повеке а не само на еден.Јас ви гарантирам дека акаунтот ќе ви работи, и дека акаунтите се правени со поени го знам членов од други форуми на кои заедно бевме аплоадери порано и знам дека се правени со поени.
Темата е Како до Rapidshare account легално? Па не гледам што е нелегално ако се купи од протегра или рапид.мкТемава не е од каде сте купиле и сл.![]()
Незнам дали си ти истиот тој што ми гарантираше за акаунтот и ме убеди да купам истото и тој ми ги пиша дека акаунтите демек му се правени со поени..(разбрав дека ги хакирале со некоја програма или преку некој форум на интернет можеле да ги добијат само ако се со VIP статус) во акаунтот не можев да сменам пасворд во лог имаше многу IP адреси што се логираја преку ден значи еден акаунт сигурно го продавал на повеке а не само на еден.
На една недела се случи да го менат пасвордот на акаунтот така да ми дадоја нов по неколку дена едвај па тој нов го банираја и од тогаш ни парите ни ми ги врати ни ми пиша на мсн тој што ми го продаде акаунтот а знам кој е го најдов каде учи и кој е само незнам дали се работи за истиот тој што продава тука затоа пазете што купувате за да не бидете зезнати како мене :helou:
Јас како што читам темата е Како до Rapidshare account легално? Значи постојат многу начини..Темата не е “Од каде сте купиле акоунт“!