Како до најјаките девојки?

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
Џабе скокаат сите ко петли (мачо мени и билдери),кога до најјаките девојки стигаат само мажите што се на функција.

B

BooBojan

Гостин
За почеток на постот ќе напоменам дека ваквите поделби се нејасни за мене.Јас немам делено девојки на оние кои се јаки оние кои не се.Јас си ги делам на оние кои сакам да ги имам,на оние кои не сакам и на оние кои сакам да ги имам ама не можам.
Поделбата на најјаките и останатите,според мене е само заради името,пример,ја гледаш ли оваа на тој е керка,газдата на таа фирма,има ногу пари.И со тоа таа станува јака девојка.
За обичен смртник да дојде до таква девојка според моето е само поклопување на сите коцки.
Затоа не трчете по татините мази,убаво размислете дали е подобро,едно мување отколку прекрасна врска со личност која може да те инспирира да успееш во животот,потоа ти да бидеш недостижниот за другите.
Најјаките најчесто се оние најнечовечните,оние кои во секој случај ќе сакаат да бидеш искористен.
Затоа предлог од мене,излези некаде,најди добро парче,прашај друг за неа.И чекај одговор "Не ја знам таа девојка" или "симпатично мирно девојче скромно",и веднаш станете ловец а таа вашиот плен,размислувајте што понатаму,а не само за истата вечер.Ладна глава момци!И со срека во ловот!:cool:

А

Антоние

Гостин
Izvadok od 'intervjuto' :

Тоа значи дека го чекам моментот кога некој ќе дојде и ќе ме освои иако знам дека се помалку има храбри мажи. Тој треба да ме привлече, да ме чува, почитува и сака. Да биде нежен да има разбирање и она најважното да има меѓу нас доверба. Јас сум луда по кадифени мечиња и навистина ќе ме освои со таков подарок, вели Елена.
Hahahahaha! Oh! AHAHAHA! OOOOOOH!

*onesvesten*

OOOOOOOOHOHOHOHO!

AHAHAHAHA!

Ahahahaha.

Haha.

Hee.

Hoo.

Hnnnnnnnnng.

Nekoj clueless decko go cita ova doma i si vika "Oh yes, this is it!"

Oh no.

Gluposti.

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
До најјаките ?
Сте си ебале векот ако најјаките се оние спонзорушине во штикла поголема од бандаж на GMC . Радо би фатил сида него спонзоруша. Just sayin'.
Не гледам како би се генерализирала некоја девојка како најјака, а не па како да се „фати“ . Башка , што сметате за „фаќање“ на една девојка ? Треба да има взаемен интерес за да биде врска или било што, а ако е за one night stand ондак би била далеку од совршена девојката.

Член од
14 мај 2011
Мислења
374
Поени од реакции
388
До најјаките ?
Сте си ебале векот ако најјаките се оние спонзорушине во штикла поголема од бандаж на GMC . Радо би фатил сида него спонзоруша. Just sayin'.
Не гледам како би се генерализирала некоја девојка како најјака, а не па како да се „фати“ . Башка , што сметате за „фаќање“ на една девојка ? Треба да има взаемен интерес за да биде врска или било што, а ако е за one night stand ондак би била далеку од совршена девојката.
Па, очигледно на човекот му требаат трофеи, да има со што да се пофали и да залечи комплекс дека без јака девојка во портфолиото тој е обичен шмуљо ;)

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Izvadok od 'intervjuto' :

Hahahahaha! Oh! AHAHAHA! OOOOOOH!

*onesvesten*

OOOOOOOOHOHOHOHO!

AHAHAHAHA!

Ahahahaha.

Haha.

Hee.

Hoo.

Hnnnnnnnnng.

Nekoj clueless decko go cita ova doma i si vika "Oh yes, this is it!"

Oh no.

Gluposti.
Девојката сама си кажа што сака ретко се наоѓаат такви. А за тие по дома што фантазираат да ја освојат треба да им се каже дека има разлика од плисано мече, до плисано мече (во пакет со мерцедес)

Gunner_L

Lord , Lord Bendtner
Член од
7 април 2009
Мислења
922
Поени од реакции
500
Пари и самодоверба ... Не треба да потклекнуваш на нејзината убавина ( ако е убава де ги има и такви со раширени нозе со високи стандарди а фаца ,светло од фиче ) , ги има многу со пари а без самодоверба и тоа руши се , пред се треба да и влезеш под кожа и со парите да и го завртиш умот :)

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
До најјаките ?
Генерализизирање. :D
Тоа е исто као јас да се водам по муабетот дека мажите со клемпави уши имаат најголем стојко меѓу нозе.:pos:

Он: Најјаките девојки? Кои? Најјаката пичка на факултет од група? Оние по сепариња? Или пак онаа со 15ка штикла?

И стварно некој се залета и ти рече абе знаеш кој сум јас, со пропратни манири од типот вртење клуч на прст, со привезок бмв.
Мрш маме ти ебем.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
еве како:pos:

Presretao žene i sisao im palčeve

Neimenovani muškarac je prošle sedmice prišao 83-godišnjoj Rut Haris, koja je sedela ispred svoje kuće, rekao joj da mu se dopadaju njena stopala i potom joj skinuo cipelu i počeo da sisa palac,
On se pretvarao da je ortoped kako bi ženama sisao prste.

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2011&mm=09&dd=16&nav_id=542402

Kajgana Shop

На врв Bottom