За почеток на постот ќе напоменам дека ваквите поделби се нејасни за мене.Јас немам делено девојки на оние кои се јаки оние кои не се.Јас си ги делам на оние кои сакам да ги имам,на оние кои не сакам и на оние кои сакам да ги имам ама не можам.
Поделбата на најјаките и останатите,според мене е само заради името,пример,ја гледаш ли оваа на тој е керка,газдата на таа фирма,има ногу пари.И со тоа таа станува јака девојка.
За обичен смртник да дојде до таква девојка според моето е само поклопување на сите коцки.
Затоа не трчете по татините мази,убаво размислете дали е подобро,едно мување отколку прекрасна врска со личност која може да те инспирира да успееш во животот,потоа ти да бидеш недостижниот за другите.
Најјаките најчесто се оние најнечовечните,оние кои во секој случај ќе сакаат да бидеш искористен.
Затоа предлог од мене,излези некаде,најди добро парче,прашај друг за неа.И чекај одговор "Не ја знам таа девојка" или "симпатично мирно девојче скромно",и веднаш станете ловец а таа вашиот плен,размислувајте што понатаму,а не само за истата вечер.Ладна глава момци!И со срека во ловот!