Како да ја опнам комшивката?

Член од
3 јули 2010
Мислења
1.230
Поени од реакции
1.863
ако видиш за бришење цела треба:), но одамна требаше да се префрли воЧДА, за разлика од други теми кои брзо беа префлани во други подфоруми(кај што им е местото) или ставани во канта,оваа тема некако се одложи... изгледа ќе остане тука се додека цитро вистински не ја ... комшивката:pos:
Значи ќе си потрае темата.... :pos::pos:

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Ах бе душо.. како погоди.. игла ама од оние за плетење..не е баш кратка :D
Каква и да е "иглата" треба да знаеш да ја употребиш, а не да прашуеш како се користи.
Заеби големина/дебелина ако не ги искористиш овие за да и пријдеш.

Член од
3 јули 2010
Мислења
1.230
Поени од реакции
1.863
Каква и да е "иглата" треба да знаеш да ја употребиш, а не да прашуеш како се користи.
Цитро друже стварно не знам што да ти кажам, ама јадеш ептен јако "ташачење", што ти требаше да се брукаш и да прашуваш вакви ствари по интернет, зарем стварно мислеше некој ќе ти даде некаков совет? Што совет би можело да биде нели размисли малце пред да постираш?
Али ај ти си знаеш....

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Цитро друже стварно не знам што да ти кажам, ама јадеш ептен јако "ташачење", што ти требаше да се брукаш и да прашуваш вакви ствари по интернет, зарем стварно мислеше некој ќе ти даде некаков совет? Што совет би можело да биде нели размисли малце пред да постираш?
Али ај ти си знаеш....
Види , ја сум човек кој прифаќа шала на моја сметка,..мразам луѓе кои се лутат кога некој ќе се нашали на нивна сметка..така да не ми е проблем..а форумов го сваќам како забава,а не како нешто сериозно..така да сеедно ми е,кој што сака нека си збори,а дали ја имам јајца или не, ја си знам :D

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
Види , ја сум човек кој прифаќа шала на моја сметка,..мразам луѓе кои се лутат кога некој ќе се нашали на нивна сметка..така да не ми е проблем..а форумов го сваќам како забава,а не како нешто сериозно..така да сеедно ми е,кој што сака нека си збори,а дали ја имам јајца или не, ја си знам :D
остај ги шегобијците :)

упали ја на финтава: come to my house, I'm alone ..we'll go in my room ..we'll turn off the lights, we'll go under the covers ..and I'll show you ..my glow-watch in the dark! :)

пс: ти зезни ја, не и го покажувај саатот,употреби малце креативност јеботе .. :D

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Само ти си знаеш. А сакаш и комшивката да знае. :D
Абре Цитро, бре.
Ќе дознае и она ...ах бе па ти буквалист еден :D
--- надополнето: Jul 18, 2011 5:56 PM ---
остај ги шегобијците :)

упали ја на финтава: come to my house, I'm alone ..we'll go in my room ..we'll turn off the lights, we'll go under the covers ..and I'll show you ..my glow-watch in the dark! :)

пс: ти зезни ја, не и го покажувај саатот,употреби малце креативност јеботе .. :D
Ќе пробам :rolleyes:

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Абе цитро ти случајно да не си отишол на кафе кај неа па брат и да не ти го опнал случајно ??? :D :D ахаххахахаха !! темава у хумор нека тера !! аххахаха !!:pos::pos::pos:додека ти ја опнеш и она стара мома ке остане и ти стар момак !!! :D :D :pos:

Член од
28 јуни 2009
Мислења
287
Поени од реакции
261
Ц ц ц ц, перверзно суштество :P
Ќе дознае и она ...ах бе па ти буквалист еден :D
--- надополнето: Jul 18, 2011 5:56 PM ---

Ќе пробам :rolleyes:
Ако се кандидираш за претседател за тебе ќе гласам.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
а процедурата и советите за „комшиката“ и за колешката од работа се исти? да знам дали да се придржавам до нив или треба по соодветни методи да употребам?

Член од
16 април 2011
Мислења
607
Поени од реакции
154
Абе уште не ја опна комшиката? Мењај стан човече, барај друга комшика оваа не можеш :ROFLMAO:

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
шо комшивка е таа за едно опнуење...

нема жена шо не дава - има маж шо....

Kajgana Shop

На врв Bottom