Како да ја опнам комшивката?

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
ако видиш за бришење цела треба:), но одамна требаше да се префрли воЧДА, за разлика од други теми кои брзо беа префлани во други подфоруми(кај што им е местото) или ставани во канта,оваа тема некако се одложи... изгледа ќе остане тука се додека цитро вистински не ја ... комшивката:pos:

Значи ќе си потрае темата.... :pos::pos:

Ах бе душо.. како погоди.. игла ама од оние за плетење..не е баш кратка :D
Каква и да е "иглата" треба да знаеш да ја употребиш, а не да прашуеш како се користи.
Заеби големина/дебелина ако не ги искористиш овие за да и пријдеш.

Каква и да е "иглата" треба да знаеш да ја употребиш, а не да прашуеш како се користи.

Цитро друже стварно не знам што да ти кажам, ама јадеш ептен јако "ташачење", што ти требаше да се брукаш и да прашуваш вакви ствари по интернет, зарем стварно мислеше некој ќе ти даде некаков совет? Што совет би можело да биде нели размисли малце пред да постираш?
Али ај ти си знаеш....

Цитро друже стварно не знам што да ти кажам, ама јадеш ептен јако "ташачење", што ти требаше да се брукаш и да прашуваш вакви ствари по интернет, зарем стварно мислеше некој ќе ти даде некаков совет? Што совет би можело да биде нели размисли малце пред да постираш?
Али ај ти си знаеш....

Види , ја сум човек кој прифаќа шала на моја сметка,..мразам луѓе кои се лутат кога некој ќе се нашали на нивна сметка..така да не ми е проблем..а форумов го сваќам како забава,а не како нешто сериозно..така да сеедно ми е,кој што сака нека си збори,а дали ја имам јајца или не, ја си знам :D

Види , ја сум човек кој прифаќа шала на моја сметка,..мразам луѓе кои се лутат кога некој ќе се нашали на нивна сметка..така да не ми е проблем..а форумов го сваќам како забава,а не како нешто сериозно..така да сеедно ми е,кој што сака нека си збори,а дали ја имам јајца или не, ја си знам :D

остај ги шегобијците :)

упали ја на финтава: come to my house, I'm alone ..we'll go in my room ..we'll turn off the lights, we'll go under the covers ..and I'll show you ..my glow-watch in the dark! :)

пс: ти зезни ја, не и го покажувај саатот,употреби малце креативност јеботе .. :D

Само ти си знаеш. А сакаш и комшивката да знае. :D
Абре Цитро, бре.

Ќе дознае и она ...ах бе па ти буквалист еден :D
--- надополнето: Jul 18, 2011 5:56 PM ---
остај ги шегобијците :)

упали ја на финтава: come to my house, I'm alone ..we'll go in my room ..we'll turn off the lights, we'll go under the covers ..and I'll show you ..my glow-watch in the dark! :)

пс: ти зезни ја, не и го покажувај саатот,употреби малце креативност јеботе .. :D

Ќе пробам :rolleyes:

Абе цитро ти случајно да не си отишол на кафе кај неа па брат и да не ти го опнал случајно ??? :D :D ахаххахахаха !! темава у хумор нека тера !! аххахаха !!:pos::pos::pos:додека ти ја опнеш и она стара мома ке остане и ти стар момак !!! :D :D :pos:

Ц ц ц ц, перверзно суштество :P
Ќе дознае и она ...ах бе па ти буквалист еден :D
--- надополнето: Jul 18, 2011 5:56 PM ---

Ќе пробам :rolleyes:
Ако се кандидираш за претседател за тебе ќе гласам.

а процедурата и советите за „комшиката“ и за колешката од работа се исти? да знам дали да се придржавам до нив или треба по соодветни методи да употребам?

Абе уште не ја опна комшиката? Мењај стан човече, барај друга комшика оваа не можеш :ROFLMAO:

шо комшивка е таа за едно опнуење...

нема жена шо не дава - има маж шо....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom