Како да ја опнам комшивката?

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Цитро што направи бре дете ? :pos:

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
185
Ако живее блиску до тебе се соблекуваш гол и идеш на тераса малце растреси се :)...ако и се бендиса дужина и дебљина,сама ќе си дојде :P

Принцезичка

courage is contagious
Член од
12 декември 2008
Мислења
1.556
Поени од реакции
348
Вака :D Имам комшивка која ненормално ми го дига (притисокот) уште одамна.. живее одма до мене блиску,арно ама со брат и сум уште од мали нозе израснат (додуша сега не сме ептен блиски,али сепак ОК сме) И да не беше он до сега ќе ја опнев или барем ќе пробав да ја опнам,али никако неможам ради него,што ако ми удри корпа и му каже.. ептен незгодно ќе е ..е сега со неа имам смешка ,шала ,понекогаш навлегуваме и во некои интимни работи,ама ич не сум сигурен по нејзина реакција дали сака или нејќе мајката :cautious: Дајте помош да направиме некои стратегии,зашто пампуров не ми држи веќе од секојдневно гледање :p
Кажи и дека ќе те унапредат во вработен во администрација во катастар или некоја слична важна институција плус дека ќе земаш 500 евра плата и дека ќе можеш работа и завршиш ако те викне на кафе :D
Исто така дека си се сликал со Грујо

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
I

Iblis

Гостин
Ах бе душо.. како погоди.. игла ама од оние за плетење..не е баш кратка :D
--- надополнето: Jul 17, 2011 8:00 PM ---

Ништо уште ,не е тука на одмор ми отиде :D
Ќе се изнаопиња комшивка ти на одморот, а ти Десанка Шаќич само во меѓу време :coffee:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ќе се изнаопиња комшивка ти на одморот, а ти Десанка Шаќич само во меѓу време :coffee:
Нема гајле Цитро,таман кога ќе се врати ќе ја зашие :))))

Член од
4 мај 2011
Мислења
1.282
Поени од реакции
563
што е недоразбирање ... ја викнав комшивката на кафе, а таа го испи и си замина :pos:

Crypter

Апла Зелен...
Член од
6 јуни 2010
Мислења
131
Поени од реакции
48
Аман бе, што пукање сеир се изначитав, ниеден со асален одговор. Сеа Ацид ко ќе види темава одма некој да трчи аналгин да му даде и два далерона зш има да го стрефи глава ко ќе види колку има за бришење.

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Аман бе, што пукање сеир се изначитав, ниеден со асален одговор. Сеа Ацид ко ќе види темава одма некој да трчи аналгин да му даде и два далерона зш има да го стрефи глава ко ќе види колку има за бришење.
ако видиш за бришење цела треба:), но одамна требаше да се префрли воЧДА, за разлика од други теми кои брзо беа префлани во други подфоруми(кај што им е местото) или ставани во канта,оваа тема некако се одложи... изгледа ќе остане тука се додека цитро вистински не ја ... комшивката:pos:

Crypter

Апла Зелен...
Член од
6 јуни 2010
Мислења
131
Поени од реакции
48
Абе изгледа и на Ацид му скиснала работава па ја оставил да си тепа сеир, да си чита мислења. Искрено, ако се преместува, треба во хумор да се премеси.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.786
Поени од реакции
11.349
Цитро со тебе сме брат, ако треба генгови бенгови викај...гушки/бацки рој!

Kajgana Shop

На врв Bottom