Кажи и дека ќе те унапредат во вработен во администрација во катастар или некоја слична важна институција плус дека ќе земаш 500 евра плата и дека ќе можеш работа и завршиш ако те викне на кафеВака Имам комшивка која ненормално ми го дига (притисокот) уште одамна.. живее одма до мене блиску,арно ама со брат и сум уште од мали нозе израснат (додуша сега не сме ептен блиски,али сепак ОК сме) И да не беше он до сега ќе ја опнев или барем ќе пробав да ја опнам,али никако неможам ради него,што ако ми удри корпа и му каже.. ептен незгодно ќе е ..е сега со неа имам смешка ,шала ,понекогаш навлегуваме и во некои интимни работи,ама ич не сум сигурен по нејзина реакција дали сака или нејќе мајката Дајте помош да направиме некои стратегии,зашто пампуров не ми држи веќе од секојдневно гледање :p
Ништо,уште тинка на нејзина слика.Цитро што направи бре дете ?
Ах бе душо.. како погоди.. игла ама од оние за плетење..не е баш краткаДосега игла му има станато гарант.
Ништо уште ,не е тука на одмор ми отидеЦитро што направи бре дете ?
Ќе се изнаопиња комшивка ти на одморот, а ти Десанка Шаќич само во меѓу времеАх бе душо.. како погоди.. игла ама од оние за плетење..не е баш кратка
--- надополнето: Jul 17, 2011 8:00 PM ---
Ништо уште ,не е тука на одмор ми отиде
Нема гајле Цитро,таман кога ќе се врати ќе ја зашие )))Ќе се изнаопиња комшивка ти на одморот, а ти Десанка Шаќич само во меѓу време
е јбг , неможеш секогаш да имаш све што сакашЌе се изнаопиња комшивка ти на одморот, а ти Десанка Шаќич само во меѓу време
Мене ме става во разлислување него да не го опнале.Досега игла му има станато гарант.
ако видиш за бришење цела треба, но одамна требаше да се префрли воЧДА, за разлика од други теми кои брзо беа префлани во други подфоруми(кај што им е местото) или ставани во канта,оваа тема некако се одложи... изгледа ќе остане тука се додека цитро вистински не ја ... комшивкатаАман бе, што пукање сеир се изначитав, ниеден со асален одговор. Сеа Ацид ко ќе види темава одма некој да трчи аналгин да му даде и два далерона зш има да го стрефи глава ко ќе види колку има за бришење.