Како да се реши Албанското прашање во РМ и на Балканот

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.924
Поени од реакции
83.172
Berik... dovolno me otepa Botko so rijaliti cekot... te molam bar denes imaj milost.... bidi hristijanin... te molam....

Lj.
Ботко е на твоја страна.
Ти очигледно имаш конгнитивни проблеми. Прочитај му ги постовите уште еднаш.

Член од
26 декември 2020
Мислења
182
Поени од реакции
264
Единствено твоите ставови не интересираат тука на форумов.

Никој не го боли кур овде, за твојот личен живот, твоите дома и сл. Исто важи и за сите други учесници. Темава не е за тоа.

Ова божемно изнесување на лични податоци треба да ни долови зошто се твоите ставови такви, или има друга поента?
Треба да се тригерне некој на оваа банална патетика?

Патетичен си до крај. Но, имаш право на тоа.
Ajde utre ke gejmas so se lutis
Pozz ja domakinkata

Член од
1 март 2021
Мислења
338
Поени од реакции
758
Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.820
Imam jas ocigledno teshki problemi.... koj budala... pola makedonec pola srbin najde so orka da se ozeni....

:facepalm:
Ajde sine, ne ocajuvaj. Imaj nadez vo kereto deka ke te brani. Dzabe li i posvetuvas touku vreme so seta taa obuka. Posto preku den e samo so tebe golemi se sansite tebe poveke da ti e nakloneta koga ke porasne. Sea u pravo e Botko so genot koj moze da se aktivira, ama ljubavta so i ja davas na malata valjda ke i go potisne genot. Produzi so sekojdnevnata obuka na malata. Dobro ti ode.

Член од
1 март 2021
Мислења
338
Поени од реакции
758

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.924
Поени од реакции
83.172
Imam jas ocigledno teshki problemi.... koj budala... pola makedonec pola srbin najde so orka da se ozeni....

Ти изгледа имаш заборавено какви информации имаш пишувано на темине како Плажа или нетијазнам више која беше.
Да памтеше, немаше да пишеш дека жена ти е Албанка. Затоа пишав у предходниот пост божемно изнесување информации.

anyway, небитно е тоа

Член од
6 мај 2018
Мислења
1.140
Поени од реакции
2.734
Има и полошо, еднашка запознав двајца педери едниот албанец другиот Србин, не им траеше долго врската but still
Ејј, колку духовито! Профаундли има јаки хехенца, ама ти го јадеш! Двајца педери, еден Србин, еден Албанец! Од хумор за душа да не ја извади заебанцијава?

А ги пипна ли? Знаеш дека педерштината е пренослива со допир? Пробај да одговориш без да го употребиш зборот „северџан", имаш уште 9 зборови што ги знаеш и ти се на располагање.

Глупсон еден прост. :)

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.931
Berik ja bev teshko napushen toj period... ne se ni sekjavam sho se sum istripuval tamu....

Inaku so orkata se zapoznav na zurka.... ne znaev deka e orka se spandzavme i ostana trudna... ona mi dade dzokac i me navleche... sega povrzuvam deka ona za organi me targetirala ama koga zatrudne.......

Izgleda nejzinite i so droga trguvaat... brat i mi ja nosi travata...

Ne mozam da si poveruvam.....

Член од
6 мај 2018
Мислења
1.140
Поени од реакции
2.734
Berik ja bev teshko napushen toj period... ne se ni sekjavam sho se sum istripuval tamu....

Inaku so orkata se zapoznav na zurka.... ne znaev deka e orka se spandzavme i ostana trudna... ona mi dade dzokac i me navleche... sega povrzuvam deka ona za organi me targetirala ama koga zatrudne.......

Izgleda nejzinite i so droga trguvaat... brat i mi ja nosi travata...

Ne mozam da si poveruvam.....

Пер, ај и ти со хуморов прекини... xD

Член од
6 мај 2018
Мислења
1.140
Поени од реакции
2.734
Najjako mi e sho homoerektuso zadolzitelno im kaza deka e sarkazam.

Berik ne mu poveruva.

:coffee:
Абе, Берик е супер лик и најбољи другар што може некој да го има - само ти му ја утињаш поентата. Да ве седнам у кафана одма ќе се засакате! Ја вчера со @Hyperion VI се бондав. Ми кажа оти @Govinda е кул лик. Да видам, да не веруем Али сосема е можно Говинда да е кул лик и форумските впечатоци да нѐ праат пристрасни. Така и ти ја утињаш со Берик, ко ја со Говинда можда. Некако сите психодркаме со интелектуални досетки, а ја у задњо време глеам да почнам суштински да поштуем добри луѓе - дури и кога лупаат лоши хехенца. Туку батали тоа.

Ти пред неколку постови го тераше Сусаро да остане онтопик, а сеа ќе ја отераш темава у пичку матер ко у Религија што се дешавало. Место тоа да го праиш, пиши мислење, ама озбилно, како да ја опраиме работава со Албанциве. Ја спремам еден асален пост за после. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom