Како да се открие неверство?

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Добро бе кои ви се тие врски на 16 години(ако е стварно 16г), ај иди надвор таму играј фудбал прај снешко.
Како бе така какви се тие врски на 16 години. Па и јас имав врска на 16, што има тука страшно?

Член од
26 февруари 2012
Мислења
6
Поени од реакции
2
Ја мислам дека не те изневерува ама е дека сјајно- не е сјајно, можно е да сака да раскинете, прајте муабет (y).
И тоа е можно, можеби и такво нешто и се мота низ мислите... попрво јас би ја натерал да ми раскине одколку таа прва да изреагира, ако ништо повеќе дај помогни како би изгледало тоа :Д ?

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
И тоа е можно, можеби и такво нешто и се мота низ мислите... попрво јас би ја натерал да ми раскине одколку таа прва да изреагира, ако ништо повеќе дај помогни како би изгледало тоа :Д ?
Како би изгледало кое? Не те разбрав, пиши па ќе ти одговорам :).

Член од
26 февруари 2012
Мислења
6
Поени од реакции
2
Како би изгледало кое? Не те разбрав, пиши па ќе ти одговорам :).
Тоа како да ја натерам јас да ми раскине, отколку таа по своја волја да го направи тоа. бтв да и дадам некаква причина... можно е и тоа шо викаш да сака да раскине...:С

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Бате ако ти стварно имаш 16 и веќе до сега си имал долга врска, многу ме подсеќаш на мене, само немој здраво за готово да ги лепиш емоциите на срце, биди горд и полн самодоверба пред тебе предстои бурен љубовен живот само така нема да ти обели косата до 30 освен ако тоа не ти е наследна мана. :pos:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Тоа како да ја натерам јас да ми раскине, отколку таа по своја волја да го направи тоа. бтв да и дадам некаква причина... можно е и тоа шо викаш да сака да раскине...:С
Зошто да ја натераш да ти раскине, не разбирам и зошто да и даваш причина?
Штом си ја отворил оваа тема претпоставувам дека ти не сакаш да ја раскинете врската, а штом не сакаш да раскинете тогаш нема зашто да и даваш повод и причина за тоа. Мојот совет ти е да излезете на кафе и директно да ја прашаш зошто е ладнокрвна кон тебе, кажи и ако сака да раскинете тогаш подобро е да раскинете отколку да се однесува на тој начин, а ако не сака да раскинете тогаш нека ти каже зошто се однесува така.

Не се замарај со повод, причина и неверство. Директно зборувајте, нема ништо да изгубиш, само ќе заштедиш време и нервоза :icon_lol:.

Член од
26 февруари 2012
Мислења
6
Поени од реакции
2
Зошто да ја натераш да ти раскине, не разбирам и зошто да и даваш причина?
Штом си ја отворил оваа тема претпоставувам дека ти не сакаш да ја раскинете врската, а штом не сакаш да раскинете тогаш нема зашто да и даваш повод и причина за тоа. Мојот совет ти е да излезете на кафе и директно да ја прашаш зошто е ладнокрвна кон тебе, кажи и ако сака да раскинете тогаш подобро е да раскинете отколку да се однесува на тој начин, а ако не сака да раскинете тогаш нека ти каже зошто се однесува така.

Не се замарај со повод, причина и неверство. Директно зборувајте, нема ништо да изгубиш, само ќе заштедиш време и нервоза :icon_lol:.
Е, ај ќе се обидам и вака...моежеби навистина ќе ми се разјаснат овие работи...

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
^ Каков keylogger бе,инстант следува промена на однесување и се приметува..

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.198
Поени од реакции
23.729
а уствари шо се замараш.
тоа е класично губење на време.
тоа што нејкеш да научиш не прашувај.
тебе ако те јади црвот, поарно скарајсе и не си ја мачи душата.
или пак можеш да направиш нешто од типот
што ке те мислам јас кај си што си, мислиме ти мене кај сум што сум.
не те барала и не ти враќала. па не ја барај и не и враќај и ти господ да чува.

Член од
14 мај 2012
Мислења
5
Поени од реакции
3
следењето е најдобриот и најсигурен начин за да се увериш, само колку си у можност тоа да го напраиш незнам :)
доколку идеш дома кај нејзе би можел да ти кажам едно програмче за да го инсталираш кај нејзе у пц со што би добил пристап до мејлови и разно разни ствари :)
дај пушти ми мене од тоа програмчето поздрав

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
Да, може и мене по ПП да ми го пратите линкот од тоа програмче. И јас сакам да проверам :P

R

Roten 96

Гостин
Мене барем ми кажа дека се видела со него...типот е од друга држава...па на добар начин си дознав :) можеби ке биде посреќна.. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom