Како да се открие неверство?

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Edna finta za neverstvo.Pravis lazen facebook profil i na deckot ili devojkata se dodvoruvas so profilot i ako mozes zakazuvas seks sredba ako prifati toa e toa.Sum pravela vaka na mnogu maski i site ispadna deka izneveruvat do eden.

Не,и не и не.Нешто што е најглупаво и најниско што може да се направи во некоја врска.
Па баш лажен профил се познава лесно. :icon_lol:
Ке кажам една ситуација во која една девојка го направи истото.
Крајниот резултат беше:Фак оф и што беше најсмешно ја фати на дело.

3 годишна врска,време за брак ( веке верени) решила да направи лажен профил за да види дали крие нејзиниот вереник нешто.
Убав муабет пагал,разменување на броеви и договарање на средби...Што е интересно во сета ова ситуација?Што типот цело време знаел дека се работи за неговата вереница но сакал да виде до која крајност ке оди таа.
Секој пат кога требало да се видат девојката од лажниот фб или била недостапна или наогала изговор да не се видат.
И додека заљубената двојка биле излезени Марко решил да ја открие Кристина...Звонел на бројот (таа заборавила да го исклучи мобилниот)и за нејзино изненадување сфатила дека била откриена.
Ем останала без вереник ем си го добила своето.

Лажен профил?Размисли пред да се одлучиш на тој чекор.Да не те снајде исто :icon_lol:

Се осеќа...... Лаже,мота,се крие, не кажува кај иде и со кого.Чудно се понаша, невообичаено....Го нема по 3 сата да се јави или пише воопшто навечер..а знаеш да пред тоа се јавувал често коа е искочен со другари.....Не дава мобилниот да го пипнеш, одма се буни и реагира...Престанува да ти обрнува внимание како порано..Дистанциран е малце.

И воглавном се осеќа по однесувањете со тебе дека е сменето на лошо.....А може и да се провери со лажни профили да ;) Но тоа ми е веќе очајно и глупо да изиграваш ЦИА...

Лаже и мота...Ние девојките не сме лажеле барем во некои моменти?Заборавив дека ние сме напатените душички.Лоши машки,туууууууу.

Чудно се понаша и невообичаено не е знак дека вара дечково...Можеби има домашен проблем или проблем со финансии.Не сака да те замара со работа за која мисли дека би било глупаво ако те мачи со тоа.
Очекуваш да ти се јавува на секој пола час?Јеј...Не е тој твоја сопственост да ти кажува кога мочал,кога јадел и кога си ги сменил гаките..Уште па помалку кога е со другарите.Можеби имал некоја работа со нив.
Јес да ти е дечко но тоа не значи автоматски да се јавува постојано и да ти дава детален извештај..
Уште па помалку да пишува секоја вечер љубовна порака пред спиење на која ке се влажниш цело време :pipi:

Едно нешто ме интересира.
Ние женските сме чудна работа биле бе...Ако ни се јавува постојано ке си велиме тууууу досаден не можам да се откачам од него...Ако го нема 3 часа да се јави веднаш добиваме напад на паника :icon_lol:Кај бил,со кого бил што правел.
Како и да свртиш нема да одговара.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.660
Поени од реакции
34.101
А како не, не знаеш........
Тоа е класика ..детски крајно...очајно е и глупо..но може да се провери ако ептен не си свестен дали мрда на страна..
Пишуваш и дознаваш све што сакаш..дали крие да има цура, лаже дека е free..дали флертува сака да се види на кафе али нормално мора да е по негов вкус сликите бар од таа цура.....Ако е заинтесиран за друга која е згодна убава и сака да ја види онда 80 % е спремен да вара! И највероватно веќе го прави тоа...

Tebe ti uspealo ova nekogas? :)
Kako dojde do 80%? :)

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Tebe ti uspealo ova nekogas? :)
Kako dojde do 80%? :)
Така фино, сака да запознае убава згодна девојка.Зашто? Што го занимаат девојки за флерт,ако веќе има цура? Што има да бара кај друга? Затоа што сака да ја мува,флертува со неа освојува? Да се видат на кафе за да се гледаат цела ноќ? Очигледни се работите...Ете ги 80 % ! Сака да излегува со девојки кои не му се другарки се крие дека има девојка и не кажува..Тоа е доволно да му се видат намерите..А намерите му се многу јасни..Ако му даде и другата страна зелено светло ете варање!
Не сум правела вакви работи никогаш зборам од искуство на други луѓе околу мене.Јас не сум била толку очајна да го проверувам со лажни профили,не би јас тоа..
На други ДА им успевало ова...Ги фатиле на дело

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Така фино, сака да запознае убава згодна девојка.Зашто? Што го занимаат девојки за флерт,ако веќе има цура? Што има да бара кај друга? Затоа што сака да ја мува,флертува со неа освојува? Да се видат на кафе за да се гледаат цела ноќ? Очигледни се работите...Ете ги 80 % ! Сака да излегува со девојки кои не му се другарки се крие дека има девојка и не кажува..Тоа е доволно да му се видат намерите..А намерите му се многу јасни..Ако му даде и другата страна зелено светло ете варање!
Не сум правела вакви работи никогаш зборам од искуство на други луѓе околу мене.Јас не сум била толку очајна да го проверувам со лажни профили,не би јас тоа..
На други ДА им успевало ова...Ги фатиле на дело

Што го занимаат девојки за флерт,ако веќе има цура?+ Што има да бара кај друга?+Затоа што сака да ја мува,флертува со неа освојува? + Да се видат на кафе за да се гледаат цела ноќ? = Очигледни се работите...Ете ги 80 % !

Барем математичките знаци да ги поставеше за да биде поразбирлива равенкава :P

Сори за офтопик :).

M

Muranyi

Гостин
Ќе ти биде фино девојка ти да флертува со други дечки ?
Зошто се обидуваш една толку широко распространета и нормална појава, која во суштина е еден вид на основа на меѓусебна комуникација и социјализација помеѓу мажите и жените и која е застапена кај сите, дали во свесна или несвесна форма да ја искритикуваш и банализираш со сосема небитно прашање дали мене би ми пречело или не? Мислиш дека мојот став во врска со тоа би ги сменил работите, такви какви што се?:icon_lol:

Ти не флертуваш ич?

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Зошто се обидуваш една толку широко распространета и нормална појава, која во суштина е еден вид на основа на меѓусебна комуникација и социјализација помеѓу мажите и жените и која е застапена кај сите, дали во свесна или несвесна форма да ја искритикуваш и банализираш со сосема небитно прашање дали мене би ми пречело или не? Мислиш дека мојот став во врска со тоа би ги сменил работите, такви какви што се?:icon_lol:
Ти не флертуваш ич?
Па ти мојот предходен пост не го свати.Јас реков дека ако се видат на пијачка и флертува, тоа е сериозен аларм дека ќе изневери! Флерт е добар увод за нешто понатаму како на пример зблужување и можно мување и изневерување..Не е исто неверство и флерт,неверството има тежина, но од флертот пак све почнува..
А да ти кажам дали флертувам би променило ли нешто?;)

M

Muranyi

Гостин
Па ти мојот предходен пост не го свати.Јас реков дека ако се видат на пијачка и флертува, тоа е сериозен аларм дека ќе изневери! Флерт е добар увод за нешто понатаму како на пример зблужување и можно мување и изневерување..Не е исто неверство и флерт,неверството има тежина, но од флертот пак све почнува..
А да ти кажам дали флертувам би променило ли нешто?;)
Аууу, кукличке, колку погрешно:) Не сакам да те девалвирам со прашања од типот колку години имаш, го ценам твоето мислење но сепак си во голема заблуда и мислам дека не можеш да се пофалиш со некое искуство позади себе штом велиш дека флертот е аларм дека ќе изневери. Од флертот почнува се, секако, но не секогаш флертот преминува во неверство.

На пример, јас флертувам со продавачката во продавница која има 65 години за да можам да купам пиво после 19 часот;) Ми даде идеја да отворам тема за флертот, деновиве.

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
На пример, јас флертувам со продавачката во продавница која има 65 години за да можам да купам пиво после 19 часот;) Ми даде идеја да отворам тема за флертот, деновиве.
Очигледно различно го поимаме флертот, јас зборував за поразличен со сосема други интенции

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Очигледно различно го поимаме флертот, јас зборував за поразличен со сосема други интенции
на различни работи мислите ко ќе се спомени зборот флерт, тој мисли на осмеси разговор и погледи, ти на мирис на испотени тела на изгужвана постела

L

loveisallaround

Гостин
многу лесно..јас го открив уште првиот пат кога ме изневери иако немаше поим бившиот...и знаеш што не му беше прв пат по некоја курва да се залета..ама за жал 3-4 месеци му поминува и пак се врака кај мене..како секогаш..баш така како што кажал..срце да знаеш секогаш јас кај и да одма секогаш кај тебе ке се вратам..ти си ми мене љубовта...само овој пат нема кај да се вртаи зошто јас најдов некој што навистина ме исполнува и што премнгу го сакам...он никогаш не можеше да сокрие од мене го знам како дише..значи знаев и кога и со која и каде.:pos: знам и зошто точно ме изневери и зошто е со таа девојка се знам:) а за овој сега ке видиме али јас ништо не оставам така..се ми е под контрола:) и не ми е јасно како може да не осетиш и да не прметиш треба да си глуперда ептен:cautious: мене никогаш никој не можел да ми сокрие ниту некој ке може..ништо не ми бега:) детектив сум за такви работи;)

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

На врв Bottom