- Член од
- 24 февруари 2012
- Мислења
- 1.556
- Поени од реакции
- 2.355
а ти ќе признааеш ако така дирекно те прашат ?сигурно нема, кој е луд да ти рече да, во право си, те изварав????
ма не ме јеби бре...
а ти ќе признааеш ако така дирекно те прашат ?сигурно нема, кој е луд да ти рече да, во право си, те изварав????
ма не ме јеби бре...
Ја се водам според тоа дека попрво ќе му раскинам, него да го изварам. Се почитувам доволно за да не праам идиот од себе и од него.а ти ќе признааеш ако така дирекно те прашат ?
ОЗБИЛНО???а ти ќе признааеш ако така дирекно те прашат ?
Се супер ова ама не се сите психолози кој колку се разбира и кој колку знае да го чита говорот на телото,а има и манипулатори кој прилично вешто се кријат и свесно или несвесно користат „психолошки финти“.Многу луѓе си играат приватни детективи за да откријат дали партнерот ги изневерува, а забораваат да постават едноставно прашање.
Од одговорот, говорот на телото, начинот на кој одговара, дали многу се брани или одговара просто, дали почнува да напаѓа или не.. може многу да се дознае...
Ама сите знаеме дека ова ќе заврши со следење и драма, така да why bother
Може да признае ако веќе е очигледно дека изневерува, могуче еможе ке си признае
--- надополнето: 26 февруари 2012 во 15:05 ---
може ке си признае
Во право си нема потреба од изигравање на идоти или правење некого будала, ама мн фактори влијаат врз тоа дали ке се осудиш на таков чекор или не. Јас пред неколку месеци бев сведок на една ситуација т.е. случајно се најдов на погрешно место каде една девојка ја фатија на дело и оваа упорна ништо не признаваше таква способност за лажење нњмам видено.Ја се водам според тоа дека попрво ќе му раскинам, него да го изварам. Се почитувам доволно за да не праам идиот од себе и од него.
Освен тоа кога ќе прашаш некој дали те вара, има разлика меѓу:
-Не.
-Шо ти е на тебе, зошто мислиш такво нешо, ја колку те сакам ти мене вака, може и ме вараш мене, со тој од ваму и онаму па на мене го вртиш муабетот сеа, не ми веруаш, како моеше вакво нешо да ми речеш, не те варам, не сум попилил на друга девојка... итн...
И ако те убедува 16 минути као не те вара и и симнуа ѕвезди, ондак не е баш на место тоа, мора да има причина чим сака толку да те убеди.
А кој лажеше, самата себе?Во право си нема потреба од изигравање на идоти или правење некого будала, ама мн фактори влијаат врз тоа дали ке се осудиш на таков чекор или не. Јас пред неколку месеци бев сведок на една ситуација т.е. случајно се најдов на погрешно место каде една девојка ја фатија на дело и оваа упорна ништо не признаваше таква способност за лажење нњмам видено.
следењето е најдобриот и најсигурен начин за да се увериш, само колку си у можност тоа да го напраиш незнам
доколку идеш дома кај нејзе би можел да ти кажам едно програмче за да го инсталираш кај нејзе у пц со што би добил пристап до мејлови и разно разни ствари
Во Америка?за ова се одговара КРИВИЧНО
да во америка ли ххххх плус нема никој да знаеза ова се одговара КРИВИЧНО