Како да се открие неверство?

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Колку време сте во врска ?! Си размислил за тоа дали ти би можел да ја изневериш ? Зошто би го направил тоа ? Испитај се прво самиот себе си, полесно би се префрлил на една страна од сомнежот - дали те изневерува или не ... Колку си близок со друштво од нејзина страна ? Дали те запознава со нејзините познати со кои пое кафе и слично ? Колку често излегувате заедно во јавност и каде ? Има доволно прашања кои би ти помогнале во одговорот, но сепак се враќаме на првото! Ако сте мал период во врска, не гледам причина да те изневерува и да е со тебе. Ако сте "пресни" сега сте напалени еден на друг и не е ништо друго важно околу вас. А ако сте подолг период во врска, постависи ги останатите прашања после првото... и никој друг(форумџија) не може да ти ја открие вистината освен самиот себе си. Најдобро ти си ја познаваш девојката, или барем така си мислиш...

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
а ти ќе признааеш ако така дирекно те прашат ?
Ја се водам според тоа дека попрво ќе му раскинам, него да го изварам. Се почитувам доволно за да не праам идиот од себе и од него.

Освен тоа кога ќе прашаш некој дали те вара, има разлика меѓу:
-Не.
-Шо ти е на тебе, зошто мислиш такво нешо, ја колку те сакам ти мене вака, може и ме вараш мене, со тој од ваму и онаму па на мене го вртиш муабетот сеа, не ми веруаш, како моеше вакво нешо да ми речеш, не те варам, не сум попилил на друга девојка... итн...

И ако те убедува 16 минути као не те вара и и симнуа ѕвезди, ондак не е баш на место тоа, мора да има причина чим сака толку да те убеди.

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.746
Поени од реакции
4.512
Многу луѓе си играат приватни детективи за да откријат дали партнерот ги изневерува, а забораваат да постават едноставно прашање.
Од одговорот, говорот на телото, начинот на кој одговара, дали многу се брани или одговара просто, дали почнува да напаѓа или не.. може многу да се дознае...

Ама сите знаеме дека ова ќе заврши со следење и драма, така да why bother
Се супер ова ама не се сите психолози кој колку се разбира и кој колку знае да го чита говорот на телото,а има и манипулатори кој прилично вешто се кријат и свесно или несвесно користат „психолошки финти“.
Инаку да вреди да се проба во Македонија 7 од 10 личности би рекол дека можеш да ги читаш како буквар.

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.556
Поени од реакции
2.355
Ја се водам според тоа дека попрво ќе му раскинам, него да го изварам. Се почитувам доволно за да не праам идиот од себе и од него.

Освен тоа кога ќе прашаш некој дали те вара, има разлика меѓу:
-Не.
-Шо ти е на тебе, зошто мислиш такво нешо, ја колку те сакам ти мене вака, може и ме вараш мене, со тој од ваму и онаму па на мене го вртиш муабетот сеа, не ми веруаш, како моеше вакво нешо да ми речеш, не те варам, не сум попилил на друга девојка... итн...

И ако те убедува 16 минути као не те вара и и симнуа ѕвезди, ондак не е баш на место тоа, мора да има причина чим сака толку да те убеди.
Во право си нема потреба од изигравање на идоти или правење некого будала, ама мн фактори влијаат врз тоа дали ке се осудиш на таков чекор или не. Јас пред неколку месеци бев сведок на една ситуација т.е. случајно се најдов на погрешно место каде една девојка ја фатија на дело и оваа упорна ништо не признаваше таква способност за лажење нњмам видено.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
камуфлажа и си ја следиш шо прај како прај...или си плаќаш луѓе кои тоа ќе го завршат за тебе :)

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Во право си нема потреба од изигравање на идоти или правење некого будала, ама мн фактори влијаат врз тоа дали ке се осудиш на таков чекор или не. Јас пред неколку месеци бев сведок на една ситуација т.е. случајно се најдов на погрешно место каде една девојка ја фатија на дело и оваа упорна ништо не признаваше таква способност за лажење нњмам видено.
А кој лажеше, самата себе?

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
следењето е најдобриот и најсигурен начин за да се увериш, само колку си у можност тоа да го напраиш незнам :)
доколку идеш дома кај нејзе би можел да ти кажам едно програмче за да го инсталираш кај нејзе у пц со што би добил пристап до мејлови и разно разни ствари :)

за ова се одговара КРИВИЧНО

Kajgana Shop

На врв Bottom