Како да се освои и задржи женското внимание?

П

Пепси_

Гостин
Заклучок!
Женско внимание може да се задржи со навреди. Ви реплицираат само да ве стават кај ви е местото, не дека сте им интересни.
Мене искрено не ми сте. Познавајќи ги девојките, со една од нив да седнете на маса, има лигите да ви истечат и ќе почнете да се глупирате само за да им го задржете вниманието. :love:
Само ти биди убедена во ова.....

Убавината...тоа е интересна работа,ама што правиме кога доаѓа време за дејт,или онака чист кафе разговор ,а убавицата е труп,не отвара уста,или па уште по лошо,отвара уста ама што кажува е многу битно.

на фејсбуци,форуми сте многу комуникативни,онака вицкасти и што ти ја знам какви не карактеристики си препишувате на ваш грб АМА.......

сум добивал желба за 1 минута да си заминам од локалот и да не ја сретнам на улицата :facepalm:

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199

Убавината...тоа е интересна работа,ама што правиме кога доаѓа време за дејт,или онака чист кафе разговор ,а убавицата е труп,не отвара уста,или па уште по лошо,отвара уста ама што кажува е многу битно.

на фејсбуци,форуми сте многу комуникативни,онака вицкасти и што ти ја знам какви не карактеристики си препишувате на ваш грб АМА.......

сум добивал желба за 1 минута да си заминам од локалот и да не ја сретнам на улицата :facepalm:
А ти си се разбира турбо интересен, начитан, забавен...

Тип сваке жене и понеког мушкарца...

:)

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Ти изгледа многу лоши искуства си имаш штом вакво мислење изнесуваш :). Инаку да, има девојки што искрено се преценуваат и поима немат што значат вистински вредности (а тоа сигурно не е пар штикли или дизајнерско парче облека) и обично ваквите се понашаат како принцези (што и реално се, бидејќи тато е некој матен бизнисмен). Но сепак ќе се најде и некој исклучок што и покрај материјалните добра ќе знае да процени што е есенцијално и не само во материјалниот свет туку и во духовниот и ги цени вистинските човекови вредности - почитта, искреноста, посветеноста, разбирањето итн.
Браво БРАВО ова право во целта :cuc:

N

Nessa Alcarin

Гостин

Пепси јас никаде во мојот пост не кажав дека само со својата убавината ќе те освојат. :)
Ама нели секој си чита како му одговара. ;)

П

Пепси_

Гостин
А ти си се разбира турбо интересен, начитан, забавен...

Тип сваке жене и понеког мушкарца...

:)
глеам си запнал да ме цитираш и да ми ги извртуваш зборовите ......ваљда сакаш да собираш лајкови од женските.

патем има институции каде се докажува начитаноста и др. работи,а да се трудиш на форум да држиш некоја репутација или авторитет е ретардирано,се знае форумот за што е

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.208
патем има институции каде се докажува начитаноста и др. работи,а да се трудиш на форум да држиш некоја репутација или авторитет е ретардирано,се знае форумот за што е
Ти ќере како да си тазе на интернет? :)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Во кои институции се докажува начитаност и други работи?

:icon_lol:

П

Пепси_

Гостин
Пепси јас никаде во мојот пост не кажав дека само со својата убавината ќе те освојат. :)
Ама нели секој си чита како му одговара. ;)
напомена дека
со една од нив да седнете на маса, има лигите да ви истечат и ќе почнете да се глупирате
од зборување интелектуални работи на никој не му течат лиги барем до сеа никој не спомнал,па според тоа ја подразбирам дека ти целиш на убавината.

N

Nessa Alcarin

Гостин
напомена дека

од зборување интелектуални работи на никој не му течат лиги барем до сеа никој не спомнал,па според тоа ја подразбирам дека ти целиш на убавината.
Nope.. :) ама ти целиш ...

П

Пепси_

Гостин
Ти надевај се дека е вака, инаку жена нема да видиш до крајот на животот...
nemoj vaka direktno sea vistinata da mi ja kazuvas sea me udrija misli kaludjer da odam da se pravam....

ae pisi kako ja cari ti tvojata zenska (ako voopsto ja imas) sigurno si raspraval nesto za ekonomijata vo makedonija ili za knigite od 500 strani onie za zenskata psiha ?

D

dirty angel

Гостин
Најдобар начин да задржиш внимание на женско е да не ја фермаш,зезај,заебавај ја,но гледај да не ја преминеш границата.И случајно ако се фатите немој секој ден по 5 саати на телефон,секој викенд да искачате заедно,да баталиш и друштво и се,пошто за година-две макс ќе си здосадите и крај.
Не велам дека нема вистина во твојава теорија, ама за некои 15 годишни. За поозбилно нешто гарант нема да биде најдобриот начин да го задржиш вниманието на девојката, треба да се грижиш за неа, да ја сакаш, да и даваш комплименти... нема девојка што не го сака ова. А слушањето по тел. може да се сведи на минимум (само по потреба) а разменувањето нежности да се прави кога ќе се видите, исто и многу важна работа е да се има приватност, да не се запостават друштвата од двете страни. За овој совршен баланс е потребен компромис од двете страни и разбирање, без тоа ништо :P :).

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
ae pisi kako ja cari ti tvojata zenska (ako voopsto ja imas) sigurno si raspraval nesto za ekonomijata vo makedonija ili za knigite od 500 strani onie za zenskata psiha ?
Не, само замислив што ти би правел и зборувал, и правев и зборував спротивно од тоа...

;)

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Не велам дека нема вистина во твојава теорија, ама за некои 15 годишни. За поозбилно нешто гарант нема да биде најдобриот начин да го задржиш вниманието на девојката, треба да се грижиш за неа, да ја сакаш, да и даваш комплименти... нема девојка што не го сака ова. А слушањето по тел. може да се сведи на минимум (само по потреба) а разменувањето нежности да се прави кога ќе се видите, исто и многу важна работа е да се има приватност, да не се запостават друштвата од двете страни. За овој совршен баланс е потребен компромис од двете страни и разбирање, без тоа ништо :P :).
Ако го заслужува тоа фала богу дека ќе се грижам за неа.Тоа те сакам само у ептен екстремно ретки моменти(така повеќе има ефект и значење за неа).Комплименти ок е понекад со прави зборови,али јас поеќе сакам да дадам некој закачлив коментар у моментот коа очекува дека ќе кажам нешто озбилно,јбг вродена маана:D.И за крај убаво е од време на време да ја изненадиш на некој оригинален начин,нешто што ни на крај памет не и било дека можеш да го направиш.Сакам да кажам ако многу ја тинтраш,често и даваш комплименти,и приредуваш изненадувања ќе изгуби интерес,т.е и станат секојдневие твоите изливи на љубов.

Kajgana Shop

На врв Bottom