Како да се започне Фејсбук разговор?

N

NikolaMKD91

Гостин
Decki imam edna devojka na mojot fb i si pisuvavme pred eden mesec i pak mi pisa sea pak (poshto nemam nekoe golemo iskustvo so devojki) dali saka so mene da pisuva ili pak ubiva vreme na fb i shto da i napisam za da pravime muabet daj te nekoja ideja please :)
Зависи од тоа што ти пишува, како ти го пишува, и кога ти го пишува . Да можев да ги погледнам конверзациите одма ќе ти кажев што сака . Но за да бидеш сигурен какви и се намери погледни дали ти има лајкувано слики . Ако девојка ти остави лике на ФБ слика, 50% од работата ти е завршена . :)

S

Sinisa123

Гостин
Зависи од тоа што ти пишува, како ти го пишува, и кога ти го пишува . Да можев да ги погледнам конверзациите одма ќе ти кажев што сака . Но за да бидеш сигурен какви и се намери погледни дали ти има лајкувано слики . Ако девојка ти остави лике на ФБ слика, 50% од работата ти е завршена . :)
Aj pisi mi Pp daj mi tvoj fb i ke ti go ispratam razgovorot. Samo nim da go objavish na tvojot fb ti veruvam. I mi nema lajkuvano slika na fb posto nemam mnogu moi sliki[DOUBLEPOST=1396295211][/DOUBLEPOST]
Нека те викне она на кафе
Pa neli treba ja da go skrsam prv mrazot kako alfa mazjak? A ne ona

Последно уредено од модератор:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Aj pisi mi Pp daj mi tvoj fb i ke ti go ispratam razgovorot. Samo nim da go objavish na tvojot fb ti veruvam. I mi nema lajkuvano slika na fb posto nemam mnogu moi sliki[DOUBLEPOST=1396295211][/DOUBLEPOST]

Никако, еднаквост меѓу половите, немој така да се поставуваш, нека она го скрши мразот како бета женка.

Член од
31 март 2014
Мислења
15
Поени од реакции
10

Што бидна ке дознаеме ? :sneaky:

Треба шампањот да го отвараме ?

S

Sinisa123

Гостин
Vaka da stavam update na situacijata. Vcera mi pisa pak ke odela na kafe vo grad ama dobro i jas bev na iskacajne i ne pisevme mnogu. Vecerta pisuvavme i pola cas i me prasa zaso nemam sliki mnogu na fb i rekov deka ne obozavam da se slikam i namerno ja promeniv slikatada vidam dali ke stai like. Denes stanav od spienje se ukluciv na fb i gleam stavila like na slikata i nemase dve minuti i mi pisuva dobro utro i si pisuvavme okolu polovina chas i ne pokani mene i drugarite da odime kaj nea na goste. mi kaza deka bila shefica. i kazav edna moja slucka so sefot i fb kako me fati. i taka. Ako ima svadba site ste pokanite

Член од
4 декември 2013
Мислења
198
Поени од реакции
70
Паа... ќе ја прашаш одма од старт: Колку е часот? Ако онаа ти врати пример 13:00, ти на тоа ќе и речиш "Епа време е да излеземе и да се запознаеме", а ако се прави паметна и ти одговори "Имаш часовник на компјутерот", на тоа речи е "Поставив хартија на часовникот за да имам причина да зборувам со тебе" и пола работа е завршена :P

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.471
Ќе и пишеш во порака само А.
Обавезно ќе ти врати, што бе А кој си ти да не си грешка.За понатаму си знаете.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.066
Поени од реакции
51.479
Vaka da stavam update na situacijata. Vcera mi pisa pak ke odela na kafe vo grad ama dobro i jas bev na iskacajne i ne pisevme mnogu. Vecerta pisuvavme i pola cas i me prasa zaso nemam sliki mnogu na fb i rekov deka ne obozavam da se slikam i namerno ja promeniv slikatada vidam dali ke stai like. Denes stanav od spienje se ukluciv na fb i gleam stavila like na slikata i nemase dve minuti i mi pisuva dobro utro i si pisuvavme okolu polovina chas i ne pokani mene i drugarite da odime kaj nea na goste. mi kaza deka bila shefica. i kazav edna moja slucka so sefot i fb kako me fati. i taka. Ako ima svadba site ste pokanite
ovoj zicer ne smees da go utnes

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.066
Поени од реакции
51.479
?????????? objasni detalno
аман бе мајсторе, изглеа овде сите ја сфативме работава освен тебе. :icon_lol: . Значи ова ти е сигурно, овде фали уште гола на врата да ти дојде со куртон во рака.

N

NikolaMKD91

Гостин
?????????? objasni detalno
Сите на темава разбравме дека сака со тебе освен ти . :pos::pos::pos: Ти останува после тоа да ја викнеш на кафе насамо да се видите, по ова пишување најверојатно ќе прифати и ќе искочите . Што му ја мислиш толку .

И дај кажи ми дека немаш стварно 24 години :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom