Како да не пишувате англиски!

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
не ви беа доволни тамара и компанија за пример на лош англиски?

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Текстоф е мала репрезентација колку се учи англиски у ЈБТ ... девојчево доби 4ка за текстоф ... не заради англискиот ... туку заради тоа што беше краток ... Мене ми се стемни пред очи коа ми го дадоа да го прочитам ... Видете и самите за себе !!!

My Friend's boyfriend loves me!!!
My best friend have a problem for a year. She really love him. I was thinking that and he loves her but before two weeks we were on the party and he told me that he loves me and that he can't to leave with me not with my friend, he is with her just ti see me, I don't love him, I don't want to be my boyfriend and is just my friend's boyfriend. My friend is very happy with hi, but she doesn't know the truth. B L E A S E tell me what to do ? How can I help her because I really love my friend, and I really love her and I think that she disorved the best...
Секоја чест... :vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
17 јуни 2007
Мислења
196
Поени од реакции
5
eeeeeeeej ne mi se veruva so stail na kajgana
a noviot sostav go imas?
ja go iam ke ti go pratam

Член од
17 јуни 2007
Мислења
196
Поени од реакции
5
Ијаааааааа, за вакво нешто толкава бандера у дневник и лупам. Да не може ни на крај да ја поправи. Па јас повеќе знам од оваа бе шо сум осмо одд. цц имало и вакви :uvo:
kakva bandera 5tka ima devojojceto
a profesorkata ne ocenuva znaenje ona trud ocenuva
ludaca

G

GoddessOfRock

Гостин
Абе професорите се за никаде ... ние имаме една по германски у бг шо учила... иде со мини скуни се лигаве пушта пораки и јавува се на час... а три чисти нема

Necron

Пријател од соседството
Член од
24 март 2008
Мислења
53
Поени од реакции
2
болје ваква некоја професорка него мојана глува у Орце.
Професорке може до WC?
Лекцијата е на 38 страна
ама професорке дали може до wc da odam?
на 38 страна таму доле лево....

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
текстов не е ни за 1 а камо ли за 4. ццц катастрофа. и циганон шо ми дојде прееска на врата да ми продава оригинал саати за 500 денари подобар текст може да напише од оваа. текстов е ем граматички неточен ем спелингот е катастрофален. :tapp:

mile_panikaaa

Нормален
Член од
28 април 2008
Мислења
348
Поени од реакции
9
My Friend's boyfriend loves me!!!
My best friend have a problem for a year. She really love him. I was thinking that and he loves her but before two weeks we were on the party and he told me that he loves me and that he can't to leave with me not with my friend, he is with her just ti see me, I don't love him, I don't want to be my boyfriend and is just my friend's boyfriend. My friend is very happy with hi, but she doesn't know the truth. B L E A S E tell me what to do ? How can I help her because I really love my friend, and I really love her and I think that she disorved the best...[/quote]
:pos2::pos2::pos2::pos2: Ау ме насмеа текстов убоо најбоље е ова само BLEAZE значи тоа е некој професор шо усвари нема врсска од животот.А ова текстов ка да го напишал некој од 5 одд.:aplauz::aplauz:

Rock Girl

Liber, libertas!
Член од
11 август 2007
Мислења
500
Поени од реакции
28
Бог да чува еј!! Ако вакви работи поминуваат кај нас, значи треба крст да му пишеме на се она што е фер и нормално во нашево образование!!:icon_eek:

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Аман бе ова стварно претерано е ц ц ц:uvo::tapp:Олку да се немало абер..аман:kesa:

Член од
14 октомври 2008
Мислења
116
Поени од реакции
0
Абе бев на часот кога професорката и ја стави оцената ... и сите почнаа да се бунат ... Али оваја неке ни да чуе ... Вика точно и е се бе ...
a kaj koja profesorka, ako ne e tajna mislam?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
kakva bandera 5tka ima devojojceto
a profesorkata ne ocenuva znaenje ona trud ocenuva
ludaca
Видете сеа, разбирам оценување на труд.
Некој/а пример некој предмет неможе да го сфати и се вклопи во истиот.
Но ако вложува премногу труд и се труди во буквална смисла на зборот би и ставил едн бедно двојче доколку стварно нема некои резутлати од тој труд.
Значи стварно неможе да го сфати и тоа е тоа.. секој има ограничување околу користење на мозокот т.е колку му/и клика.
Но гореспоменатиот текст.. за 4~5 ?
Искрено би ја пријавил професорката.
Како 2ро, како може таа да се нарече професорка?
Што се` нема еј..

Kajgana Shop

На врв Bottom