А
Ајсшутер
Гостин
Озбилно овие за ремет се бе еј
Секоја чест...Текстоф е мала репрезентација колку се учи англиски у ЈБТ ... девојчево доби 4ка за текстоф ... не заради англискиот ... туку заради тоа што беше краток ... Мене ми се стемни пред очи коа ми го дадоа да го прочитам ... Видете и самите за себе !!!
My Friend's boyfriend loves me!!!
My best friend have a problem for a year. She really love him. I was thinking that and he loves her but before two weeks we were on the party and he told me that he loves me and that he can't to leave with me not with my friend, he is with her just ti see me, I don't love him, I don't want to be my boyfriend and is just my friend's boyfriend. My friend is very happy with hi, but she doesn't know the truth. B L E A S E tell me what to do ? How can I help her because I really love my friend, and I really love her and I think that she disorved the best...
kakva bandera 5tka ima devojojcetoИјаааааааа, за вакво нешто толкава бандера у дневник и лупам. Да не може ни на крај да ја поправи. Па јас повеќе знам од оваа бе шо сум осмо одд. цц имало и вакви :uvo:
a kaj koja profesorka, ako ne e tajna mislam?Абе бев на часот кога професорката и ја стави оцената ... и сите почнаа да се бунат ... Али оваја неке ни да чуе ... Вика точно и е се бе ...
Видете сеа, разбирам оценување на труд.kakva bandera 5tka ima devojojceto
a profesorkata ne ocenuva znaenje ona trud ocenuva
ludaca