Како да започнеш разговор со девојка која не ја познаваш?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 октомври 2012
Мислења
401
Поени од реакции
307
Симни:
Advanced dating techniques од David DeAngelo (семинар)

најосновно, супер ќе ти е

goran_bavarec

Дипл.маш.инж
Член од
13 мај 2010
Мислења
10
Поени од реакции
2
Дечки наскоро ќе организирам семинар на тема
Како до поголема самодоверба и до поуспешен однос со женските?

Содржина:
1.Inner game
2.Од гледна точка на жените.
3.Самодоверба?
4.Што сакаат жените?
5.Карактер
6.Пристап и почнување разговор
7.Комуникација
8.Говор на тело
9.Жените и тестирањето
10.Модни совети

Пријавување на goranb88@hotmail.com.
Партиципација:500 денари

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Здраво, Може ли да се запознаеме???
незнам шо е тешко ова да се каже...

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.379
Поени од реакции
1.968
Друже не се учи од книга тоа,ти треба искуство,не е секоја жена иста нити па секој маж е ист за да пали некаков универзален пристап.Кога ќе акумулираш искуство,и позитивно и негативно,пристапот ќе си дојде сам од себе.
Нешто како учење на странски јазик со асимил метода.
Со тек на време ќе го пронајдеш пристапот кој тебе лично највеќе ти одговара и ќе научиш да го прилагодуваш спрема ситуацијата.

Јас најдобри резултати постигнувам со сељачко-агресивен пристап..

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Кога не би знаел да започнам разговор со девојка која не ја познавам ке и пријдам и ке ја прашам како би започнала разговор со девојка што не ја познава.

Член од
3 мај 2009
Мислења
155
Поени од реакции
57
Обично им пријдувам на девојките во дискотека, кафиќ независно дали сум испил 2-3 коњаци или не... Обично ги прашувам: дали може да се запознаеме или пак што ќе ми дојде во мислите кога ќе и/им пријдам. До сега многу малку ме имаат одбиено (изгледа дека сум многу убав џД). Сепак не може сите да на овој начин да им пријдат на девојките... Треба пред се да бидеш опуштен, да знаеш да им направиш добар муабет, да си вицкаст-да ги смееш, и нормлано да си самоуверен. Јас овие сите особини си ги стекнав со искуство - не можеш преку ноќ да се претвориш во гуру џД

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Дечки наскоро ќе организирам семинар на тема
Како до поголема самодоверба и до поуспешен однос со женските?

Содржина:
1.Inner game
2.Од гледна точка на жените.
3.Самодоверба?
4.Што сакаат жените?
5.Карактер
6.Пристап и почнување разговор
7.Комуникација
8.Говор на тело
9.Жените и тестирањето
10.Модни совети

Пријавување на goranb88@hotmail.com.
Партиципација:500 денари

Ах бре, не ги лажи дечкиве, срам да ти е....не си веродостоен, како може маж да знае што сакаат жени, ццц...Како јас сега да им држам на жените курс што сакаат мажите, а не сум квалификувана (не сум маж, јбг).
П.С. Тие што стварно знаат што и како треба не висат по форуми, камоли да држат ваков курс. Много је званих, мало одабраних.
--- надополнето: 8 ноември 2012 во 12:50 ---
Ми даде добра идеја :)
Му должиш частење ако ти успее;)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Кратко и јасно , и приоѓаш и и велиш “Дај ми пич.а, знам дека имаш“
или поромантично “Чупе толку си уба што би му го испушил на последнио шо те има еб.в.но“

H

HoT IcE

Гостин
Гледај Two and Half a Men. Имаш примери за тоа како треба, и за тоа како НЕ ТРЕБА. Ако не ти е јасно како, пробај следниот ден во кафиќ, и ако попиеш шамарчина, значи си го одбрал погрешниот начин.
За мене нема посебна филозофија, пристапувам опуштено, полн со самодоверба и правиш нормален муабет, без непотребно комплицирање и ламотење ко празна воденица. Многу е битна харизма и самодоверба, тие два елемента во комбинација се Аморова стрела за секоја девојка, или ги имаш или ги немаш.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
431
Поени од реакции
934
Замислете само за момент дека сте жени и размислете дали сакате да ви пријдат со скоцкани реченици од некое самопомагачко книжуле за заведување или третокласна американска комедија :confused:?!

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Замислете само за момент дека сте жени и размислете дали сакате да ви пријдат со скоцкани реченици од некое самопомагачко книжуле за заведување или третокласна американска комедија :confused:?!
Who cares ? Ако изгледа добро,нека збори што сака :P

Член од
16 април 2012
Мислења
333
Поени од реакции
217
Ако си дошол до тоа да размислуваш како да ПРИЈДЕШ на девојка, тогаш подобро не прави ништо се додека интеракција со спротивен пол не ти стане нормална, природна работа. Веројатно поради фактот што и они се луѓе...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom