Како да започнеш разговор со девојка која не ја познаваш?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
.Неверојатно.Ќе кажеш мифки и слично,ама кај мноооооооогу добар дел од жените му пали овој пристап.
Се слагам ова пали само кај 3 типа жени :)
1.Ку*ви ..кои било кој дечко кој сака да ги има,ги има лесно..Зашто се зависни од секс или внимание или нимфоманки се или што и да е - луди се...
2.Девојка на која тој дечко многууу и се свиѓа физички или осеќа некоја хемија или го посакува,се пали на него или незнам се заљубила лудоо па се што ке каже тој дечко за неа она се топи и готова е..крај..
3.Спозноруши кои ако им кажеш дека сакаш да ги бип они би одма ..Али само со богати моќни фаци кои би ги шетале и плаќале све во натура за секс ;)

Останати нормални,незаљубени девојки не би се смееле никад, него би му лупнеле шамар или би ги снемало во една секунда....Кога мене ми рекле нешто слично, завршиле секаква комуникација со мене ..засекогаш.

M

Muranyi

Гостин
Ставрогин и Muranyi мислам дека акцентот ви е на погрешно место. Не е фразата што ја употребуваат вашите пријатели она што дава зелено светло, туку хуморот што дотичните го поседуваат. И двајцата велите дека станува збор за забавни и интересни личности, со неверојатна смисла за хумор. Ако некој намќор каже такво нешто, се сомневам дека ќе му се посреќи.
Јас пак мислам дека и ти акцентот го ставаш на погрешно место.Секако дека хуморот игра голема улога,но мислам дека тајната е во самодовербата.И таа мора да биде природна и да извира од дотичната особа,бидејќи жената со своето шесто сетило кое итекако е развиено за такви работи,веднаш ќе детектира доколку се работи за изглумена и исфорсирана самодоверба.Така резултатот од таков пристап би бил невидена бламажа.

A

AnFem

Гостин
Муабетов на Ставро ме потсети на една случка... Седиме поголемо друштво во еден кафич, доаѓа еден Русин, познаник на некои од типовите таму. По некое време ми се става малиов, ми сврза некои бош муабети и по кратко време ми вика мртов ладен: „Сакаш ли да одиме во веце и да се изебеме?“. Јас занемев, прв пат да добијам овака апла понуда. Единствено што ценев кај типов беше тоа што отворено си кажува што сака, без лаги и симнување ѕвезди и кога некоја би се согласила, да нема подоцна недоразбирања и некакви очекувања за иднина на таа one night stand дешавка. Инаку, не знам на колку девојки им се пуштил таа вечер, ама подоцна го видов како ја водеше една за рака и се упатија кон вецето. :icon_lol:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.635
Поени од реакции
34.032
Муабетов на Ставро ме потсети на една случка... Седиме поголемо друштво во еден кафич, доаѓа еден Русин, познаник на некои од типовите таму. По некое време ми се става малиов, ми сврза некои бош муабети и по кратко време ми вика мртов ладен: „Сакаш ли да одиме во веце и да се изебеме?“. Јас занемев, прв пат да добијам овака апла понуда. Единствено што ценев кај типов беше тоа што отворено си кажува што сака, без лаги и симнување ѕвезди и кога некоја би се согласила, да нема подоцна недоразбирања и некакви очекувања за иднина на таа one night stand дешавка. Инаку, не знам на колку девојки им се пуштил таа вечер, ама подоцна го видов како ја водеше една за рака и се упатија кон вецето. :icon_lol:

Дали мислиш нема разлика во директно ај да се ебеме и симнување ѕвезди, се додека е, нали, one night stand?

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Дали мислиш нема разлика во директно ај да се ебеме и симнување ѕвезди, се додека е, нали, one night stand?
Ако се работи за уан најт стенд, има ли потреба воопшто да се каже нешто? :confused:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
и..иии... :coffee:

• Ми се допаѓа
Reactions: Lyn
A

AnFem

Гостин
Има. Ама го потенцирав тоа затоа што мислам дека симнувачите на ѕвезди ретко даваат до знаење за нивната намера. Поради нивниот начин на пуштање, да не убијат „романтика“ можеби... Не знам, не сакам да генерализирам.
--- надополнето: 29 септември 2013 во 21:59 ---
Нема „и“, цитро, завршена е приказната.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.635
Поени од реакции
34.032
Ако се работи за уан најт стенд, има ли потреба воопшто да се каже нешто? :confused:

Секако дека има. За тебе се сите курви ко така. Но не значи дека ако имаш проблем со концептот дека нема разлика во пристапот.
Ако некогаш си имала one night stand, сигурен сум дека е поради филмот на симнување ѕвезди, целата игра и предигра и секако неизвесноста.
Доколку ти кажал, се извинувам на вулгарности, ела испуши ми го у кола, сигурно немало да се деси.

Второто го практикуваат сељаци и курви. Првото е сасвим нормално. И нема простор за оценување ниски/високи стандарди и осудување. :)

M

Muranyi

Гостин
„Сакаш ли да одиме во веце и да се изебеме?“
Да не навлегувам повеќе,но има фундаментална разлика помеѓу:"Вечер ќе те ебам" и "Сакаш ли да се изебеме".Има тука врска и психологијата и впечатокот кој се остава,за мене сеуште е неприфатлив тој пристап но првото на некој начин значи-Знам што сакам,ми се допаѓаш толку многу и вечер ќе легнеш со мене,јас сум полн самодоверба алфа мажјак бла бла итн.Второто остава впечаток на несигурен тип,кој би легнал било што вечерва,само да упали,на некој начин делува очајно.Ако не упали,мастурбација е неминовна.

Ај може и грешам,не сум жена па да знам со сигурност.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Секако дека има. За тебе се сите курви ко така. Но не значи дека ако имаш проблем со концептот дека нема разлика во пристапот.
Ако некогаш си имала one night stand, сигурен сум дека е поради филмот на симнување ѕвезди, целата игра и предигра и секако неизвесноста.
Доколку ти кажал, се извинувам на вулгарности, ела испуши ми го у кола, сигурно немало да се деси.

Второто го практикуваат сељаци и курви. Првото е сасвим нормално. И нема простор за оценување ниски/високи стандарди и осудување. :)
Ај анасана!
Кај го отера муабетот! Воопшто не мислам дека некоја е курва (каков одвратен шовинистички збор) ако сака секс за една вечер.
Мислам дека нема потреба од лигавења, ако и двајцата сакаат да се плеснат, а кога се работи за секс, тоа е секогаш многу очигледно. Какви муабети, какви ѕвезди!

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.635
Поени од реакции
34.032
Ај анасана!
Кај го отера муабетот! Воопшто не мислам дека некоја е курва (каков одвратен шовинистички збор) ако сака секс за една вечер.
Мислам дека нема потреба од лигавења, ако и двајцата сакаат да се плеснат, а кога се работи за секс, тоа е секогаш многу очигледно. Какви муабети, какви ѕвезди!

Нисмо се разбрале, грешка протолкував првиот твој пост. Си алудирала на очигледноста и немање потреби од ѕвезди, мада не ставај акцент како да е напишано во романтична конотација. Под тоа не се мисли на лигаво пуштање и патетики. Многу е празно и аутомацки ај да се ебеме, а мислам дека е и големо понижување за девојката и никоја не треба да се изебе под слични услови иако се наоѓа таму кај што се наоѓа баш ради тоа. Играта и се пропатно го прави пола од тоа што е one night stand-от.

A

AnFem

Гостин
Ајде сега сите по ред да кажите насловите на порничите шо ги имате гелдано.
Дa почнeме од AnFem
Жал ми е, не сум :drk:како дел од очајнициве на форум. Имам ѕвер во кревет, кој можам да го легнам кога сакам, така да немам потреба од порничи. ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom