Како да даунлоадирам со rapidshare без акаунт?

Член од
14 мај 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
Дали знаете како да ги "скратам" трите часа на чекање без кориснички акаунт?
Пробав со прокси да ги "лажам" ама проксито ми прави проблеми, чаре?
more momce idi disconect pa idi conect i pa download kolku sakas samo ako imas bezicen interrnet...

king24

Pirat
Член од
8 ноември 2007
Мислења
147
Поени од реакции
2
Дали кај сите е намалена брзината кога преземате од rapidshare или има некоја тактика која јас не ја знам.

Член од
20 јануари 2008
Мислења
387
Поени од реакции
27
Да. За free users брзината е намалена. Максимум 100 кб/с, а за премиум иде фулл.
Нема веќе чекање за секој фајл и нема веќе кодови да пишувате. Затоа брзината ја лимитираа...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Да. За free users брзината е намалена. Максимум 100 кб/с, а за премиум иде фулл.
Нема веќе чекање за секој фајл и нема веќе кодови да пишувате. Затоа брзината ја лимитираа...
Па вака сеа цел интернет ќе го симнам :)

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Па вака сеа цел интернет ќе го симнам :)
Не знам кај го виде доброто во ова, пред да го сменат можеше со многу поголема брзина да се снима, само што мораше да се менува IP.
Сега не мора да се менува IP, ама има многу шит брзина, пишува дека е намалена на 500 Kb/s=62 KB/s.

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
Лоша работа. Ама па добро и така веќе се поретко користам рапид, сега се пребацив на замунда, имаат феноменален даунлоад и сосема минимален аплоад.:vozbud:

Член од
6 јануари 2008
Мислења
34
Поени од реакции
1
be u rapid ima raboti sho vo zamunda nemozat ni da sonuvaat
ima super mnogu muzika so 320 kvalitet mp3...
muzika sho nema kako da ja najdish za bez pari od nikade

BUCH

---
Член од
4 мај 2008
Мислења
616
Поени од реакции
20
abe neznam so se desi strakav neso i sea imam user na rapidshare ke pocekam i kolku sakam downloadiram:) cel den ako treba e downloadiram ama ke pocekam 20 sek dur se ispuni toa:):smir::smir:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
За сите е така од пред некое време направено, после секој даунлод чекаш околу пола минута и може да си продолжиш без никакви фрки :wink::helou:
Го нема веќе тоа > чекај уште 50 минути или не знам колку или конект дисконект финтите :)

Kajgana Shop

На врв Bottom