Како да го избегнеме мочањето на даската од шољата?

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Vlad II Draculea напиша:
Абе друже ьo да прајмe ко не ги слушамe твоите непогрешни ем прецизни нужнички совети. Па прочитај претходни постови мајкуму...
Втора шоља и не е естетски, ем 2 одводи, ем арч на простор.. не ојт така работата Садри Азме.. не ој..

П.С. Не го видов од струмикс посто.. Ама струмикс абе ние сме од тие шо им даваат права на жените, не ги дресираме ебаго...

П.П.С Да не знајш кај се продава храна за дресирани жени???
дресирање го употребив како жаргонски израз кој се употребува по Струмица во смисла на ставање ред по дома,а не во буквална смисла.

Ова беше процедурално,за да не бидам погрешно сфатен.

V

Vlad II Draculea

Гостин
strumics напиша:
дресирање го употребив како жаргонски израз кој се употребува по Струмица во смисла на ставање ред по дома,а не во буквална смисла.

Ова беше процедурално,за да не бидам погрешно сфатен.
Не бе па ти, дресирање си е збор на место, не си погрешно сватен. Јас сум тој шо дебили...

Иначе добар збор.. Како дома бе, абе сите со педигре :))))

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Vlad II Draculea напиша:
Не бе па ти, дресирање си е збор на место, не си погрешно сватен. Јас сум тој шо дебили...

Иначе добар збор.. Како дома бе, абе сите со педигре :))))
Засега дресурата за шољата и даската оди добро,така да немора да се замарам на таа тема,а иначе викат и стока да купуваш ке прашаш од какви луге е,а не па жена да зимаш....:icon_lol:

Член од
8 јануари 2006
Мислења
57
Поени од реакции
0
абе шољава е закон само казете кај мозе да се најде и колку пари е

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
Pa ima dve reshenija...da ja krevate daskata i da ciljate vo sredina...ili da si kupite specijalna sholja za mazi tie shto se zakacuvaat na zid kako se imenuva neznam...i da ne mockate vo sholjata....:)

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.214
Поени од реакции
12.208
Тоа се вика писоар. :)

Ама ќе ви кажам, луѓе не постои начин мажот да го избегне мокањето на шолјата! Не постои! Тоа би се косело со машките привилегии и полови уживања.

V

Vlad II Draculea

Гостин
Андроник напиша:
Тоа се вика писоар. :)

Ама ќе ви кажам, луѓе не постои начин мажот да го избегне мокањето на шолјата! Не постои! Тоа би се косело со машките привилегии и полови уживања.
И после лезетски да се испокараш со жената, па после кавгата енашка да падни, колку од мисла де

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
особено кога нема да види и ќе го наклапуши гзот је на мочот по даска. Јој кавгарењеееее.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
DIgnete ja daskata od soljata i problemot e resen :wink:

A - i uste neso : wc-to ne e dance-podium taka sto dobro bi bilo da zastanete na edno mesto dodeka mockate i da go izvadite vokmenot za da ne slucajno vi se digne pa da si ispomocate usta :star:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Мацик, без утопија ко мене. Ја веќе реков така, ама тоа да ти било утопија.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Pa neka probaat da ne se utopat, izmokrat, navodenat, stanat utop i taka nataka :pos:

V

Vlad II Draculea

Гостин
Па прочитајте бе луѓе овде ние до научници стасавнве, Еко за докторат ја зема темава вие одма да избамборите нешо :)

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Macedalien напиша:
Ziti doktorot :raz:
Маце немој така.... оваа е докторска дисертација.... јас си реков пубаво сите заедно да пробаме да најдеме солуција (по стапките на Тито = заједно смо јачи :wink: )

Значи, дигањето на капакот не е опција :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom