Како да го избегнеме мочањето на даската од шољата?

V

Vlad II Draculea

Гостин
КАжав да се има мочално(е де она како се вика сао за мочање шо е).. и ни жена да слушаш ни капак ни нуќто, башка то можи во ѕид да се укопа така да нема да зафајча ни место

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Vlad II Draculea напиша:
КАжав да се има мочално(е де она како се вика сао за мочање шо е).. и ни жена да слушаш ни капак ни нуќто, башка то можи во ѕид да се укопа така да нема да зафајча ни место
Не бе не.... било кое женско ке ти рече дека нема естетика тоа.... тие сакаат убави, чисти и декорирани WC-ја со шољи.... :icon_lol:

Мора да се најде чаре... мора... маф ни е работата вака... :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Еко читај добро , јас скоро сите детали ги наведов. за подигање на шољатљ се користи папуча (тенка педала) до не која само ќе треба да допре со нога
а сензорот приметува на која висина е органот преку кој се извршува уринирањето.

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Bacillus gagous напиша:
Еко читај добро , јас скоро сите детали ги наведов. за подигање на шољатљ се користи папуча (тенка педала) до не која само ќе треба да допре со нога
а сензорот приметува на која висина е органот преку кој се извршува уринирањето.
Океј реков јас убав предлог е тоа.... но сепак.... ќе треба да се стапнува на педалата....некој ке си рече јас не дигам капак сега ке стапнувам на педала...:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: .... а и плус тука е и моментот дека секој не е мирен додека уринира.... си потклекнува.... шара лево-десно.... оди напред-назад со струкот и тнт.... :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Во секој случај твојот предлог досега е некако најблизок до целта... но имаме време....да ги слушнеме и други.... жените не кажале ништо конкретно од нивна гледна точка некое решение.... сепак овој проблем е доста стар.... па најверојатно нема да го решиме наеднаш.... :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Абе која даска бе, кај мене пластика е.... и многу често ја мочам, дури некад и таа горната пластика ја мочам, за жениве да неможат да седнат... :pos: :pos:

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
vodkamixx напиша:
Абе која даска бе, кај мене пластика е.... и многу често ја мочам, дури некад и таа горната пластика ја мочам, за жениве да неможат да седнат... :pos: :pos:
Океј тоа е повеќе од јасно.... туку наложеното прашање е како сето тоа да се "излечи" или избегне.... факт е дека девојката ке те сака барем 1% повеќе ако "пластиката" е сува... нели? :icon_lol: :kez: :icon_lol:

V

Vlad II Draculea

Гостин
Мислам најдов решение.. на 5 и 6 години децата, да ода на трениг за прецизност, значи летен камп за прецизност, дру не ја усоврша до устинка :)

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Eko1 напиша:
Океј тоа е повеќе од јасно.... туку наложеното прашање е како сето тоа да се "излечи" или избегне.... факт е дека девојката ке те сака барем 1% повеќе ако "пластиката" е сува... нели? :icon_lol: :kez: :icon_lol:
За да се избегне, многу едноставно, ќе ја подигнеш пластиката и раат си после, али ние забораваме да ја подигнеме, а на никој досега не му текнало да направи шоља која после употреба на пластиката автоматски ќе се дига, како седиштата на кино или театар кои сами се дигаат од кога ќе станеш. :) :)

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Јапонците не спијат :icon_lol: ... ама сепак не е со сензори :icon_mad:

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Предлогот на Bacillus gagous (полуаутоматски без сензор пак:icon_lol: )

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Еко нас ни треба една ваква шоља... :) :)

MarthaGraham

Олд Скул
Член од
21 ноември 2005
Мислења
673
Поени од реакции
8
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Е ве читам и ме одземавте од смеење да сибете.... браво за темава, ретко да налетам на теми у сеиров на кои можам стварно да се изнасмеам.
А дека проблемов заслужува внимание, тоа е факт. Заедно со даљинското, хрчењето и телевизорот тоа е една од најчестите причини за брачни кавги што завршуваат понекогаш дури и со развод.:blabla:
Него не можам да сватам како ВАС не ви смета измочана шоља со жолти засушени дамки, па нели ви е гадно бе?! Или ви е гајле пошто и така секогаш стоите коа мочате, а ние секогаш мора да седнеме, што значи доаѓаме во непосреден контакт со засушените жолти дамки оставени од вас.... мене лично најмногу тој момент ми смета.
И не глеам шо е толку тешко после мочање да спуштите шоља, грбот да не ви се деформира од наведнување случајно? И така е 2 секунди работа без трошка физички напор. Море тоа му е мајката!! шољата место од пластика од некој екстра тежок материјал да ја праат, за да ви биде кеиф да ја подигате и спуштате - ем ние среќни ем вие бицепси ќе вежбате. Вака немате никаков предизвик да спуштате и дигате, тоа е проблемот.
А ми се свиѓа и предлогот за шоља со педала, доста практично.:icon_lol:

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Не знам јас уште како да го решам овој проблем!Ќе почнам да седам!

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Eko1 напиша:
Јапонците не спијат :icon_lol: ... ама сепак не е со сензори :icon_mad:
Неможам да видам за што се има функции, ама на ваква шоља да ти е мерак да седнеш и станување амин!:pos::pos::pos:

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
divine напиша:
Неможам да видам за што се има функции, ама на ваква шоља да ти е мерак да седнеш и станување амин!:pos::pos::pos:
Епа таман-вие нема да станувате од шоља и ние нема да го мокриме капакот!:kez::kez::kez:

Kajgana Shop

На врв Bottom