V
Vlad II Draculea
Гостин
КАжав да се има мочално(е де она како се вика сао за мочање шо е).. и ни жена да слушаш ни капак ни нуќто, башка то можи во ѕид да се укопа така да нема да зафајча ни место
Не бе не.... било кое женско ке ти рече дека нема естетика тоа.... тие сакаат убави, чисти и декорирани WC-ја со шољи....Vlad II Draculea напиша:КАжав да се има мочално(е де она како се вика сао за мочање шо е).. и ни жена да слушаш ни капак ни нуќто, башка то можи во ѕид да се укопа така да нема да зафајча ни место
Океј реков јас убав предлог е тоа.... но сепак.... ќе треба да се стапнува на педалата....некој ке си рече јас не дигам капак сега ке стапнувам на педала...Bacillus gagous напиша:Еко читај добро , јас скоро сите детали ги наведов. за подигање на шољатљ се користи папуча (тенка педала) до не која само ќе треба да допре со нога
а сензорот приметува на која висина е органот преку кој се извршува уринирањето.
Океј тоа е повеќе од јасно.... туку наложеното прашање е како сето тоа да се "излечи" или избегне.... факт е дека девојката ке те сака барем 1% повеќе ако "пластиката" е сува... нели?vodkamixx напиша:Абе која даска бе, кај мене пластика е.... и многу често ја мочам, дури некад и таа горната пластика ја мочам, за жениве да неможат да седнат...![]()
![]()
За да се избегне, многу едноставно, ќе ја подигнеш пластиката и раат си после, али ние забораваме да ја подигнеме, а на никој досега не му текнало да направи шоља која после употреба на пластиката автоматски ќе се дига, како седиштата на кино или театар кои сами се дигаат од кога ќе станеш.Eko1 напиша:Океј тоа е повеќе од јасно.... туку наложеното прашање е како сето тоа да се "излечи" или избегне.... факт е дека девојката ке те сака барем 1% повеќе ако "пластиката" е сува... нели?:kez:
![]()
Неможам да видам за што се има функции, ама на ваква шоља да ти е мерак да седнеш и станување амин!Eko1 напиша:Јапонците не спијат... ама сепак не е со сензори :icon_mad:
![]()
Епа таман-вие нема да станувате од шоља и ние нема да го мокриме капакот!:kez::kez::kez:divine напиша:Неможам да видам за што се има функции, ама на ваква шоља да ти е мерак да седнеш и станување амин!![]()