Како да го избегнеме мочањето на даската од шољата?

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
На сите ни е општо познат овој проблем кој што го прати машката популација од самиот почеток на користењето на овој изум и му го загорчува животот :icon_mad: . На ниедно машко не му смета капка урина на даската од шољата, но, ако има женско во кујќата тогаш е зезнато,
а добро е познато кој им е прв на нишан :se_ molam . Значи предлагајте (сите, стоечки и клекнувачки уринатори :icon_lol: ), со здружени сили на нашите умови... и без утописки предлози од типот: "Крени ја даската пред мокање" бидејќи знаеме дека на повеќето ни е мака бидејќи да беше толку лесно овој проблем немаше да постои... нели?

V

Vlad II Draculea

Гостин
Абе или да се клај онакво Нокширче шо е само за мочајне вкупатило, и да се среди та работа,.... или тоалетна и забриши после мочајне... знам дека е мачно, или после 100 пат па и че оттрпни жената јебига, та че чисти пред да седи
Многу има размишљај во ова питајне

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
The arts of proper peeing require great concetration and skill young one. Thou art still young to take upon such a perilous quest. Many have tried to master it. None have succeded...

Јас создадов прекрасен еквилибриум со мене и шољјава па кревам даска не ми пречит. Зашо какање на шоља ми стана луксуз пошо нели седам у стив so I cherish my moments with the sanctuary known as bathroom :pos:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Циљајте попрецизно и решен проблем:pos:

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
divine напиша:
Циљајте попрецизно и решен проблем:pos:
Divne, не е тоа туку така бутни прачка пиј вино...не дај боже ако е дигнат пенисо заебано е, плус и она просторот е мал ебате, секогаш некоја капка ќе падне на капакон.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Toreador напиша:
Divne, не е тоа туку така бутни прачка пиј вино...не дај боже ако е дигнат пенисо заебано е, плус и она просторот е мал ебате, секогаш некоја капка ќе падне на капакон.
:pos: :pos: :pos:
Оф леле, која мака ја имате вие ... абе па, баш затоа реков така ... или вежбајте или бришете. Све се може со вежбање ... :je:

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
divine напиша:
:pos: :pos: :pos:
Оф леле, која мака ја имате вие ... абе па, баш затоа реков така ... или вежбајте или бришете. Све се може со вежбање ... :je:
Па вие че чистите шо ви е работа? Вие сте домаќинки нели? :pos: Ние имаме поважни работи. Додуша на нас qr не боли ако капне нешо на капакон, вие прајте проблеми. :pos:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Toreador напиша:
Па вие че чистите шо ви е работа? Вие сте домаќинки нели? :pos: Ние имаме поважни работи. Додуша на нас qr не боли ако капне нешо на капакон, вие прајте проблеми. :pos:
Абе знаеш ... не е тешко и ние да оставиме по некоја капка ... што велиш на тоа ти да треба да го бришеш тоа?:pov: :pos: :pos: :pos:

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
divine напиша:
Абе знаеш ... не е тешко и ние да оставиме по некоја капка ... што велиш на тоа ти да треба да го бришеш тоа?:pov: :pos: :pos: :pos:
Абе вие не оставате капки..... вашиот е "затворен систем"...:pos: :pos: :pos:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Eko1 напиша:
Абе вие не оставате капки..... вашиот е "затворен систем"...:pos: :pos: :pos:
Не оставаме, ама не е невозможно ... ах мамата, гадни сте!:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
divine напиша:
Не оставаме, ама не е невозможно ... ах мамата, гадни сте!:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
Абе сеа ако оставиш капка (или две) то е веќе намерно.... а то се сосем друг муабет.... тука се бара решение за она "ненамерното" наше... :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Eko1 напиша:
Абе сеа ако оставиш капка (или две) то е веќе намерно.... а то се сосем друг муабет.... тука се бара решение за она "ненамерното" наше... :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
Абре!!! Ќе застаниме понапред и малку подстанати и ете ти повеќе од капка ... исто е мамата:zid: :pos: :pos: :pos:

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
divine напиша:
Абре!!! Ќе застаниме понапред и малку подстанати и ете ти повеќе од капка ... исто е мамата:zid: :pos: :pos: :pos:
Не е исто!.... тоа е намерно.... стара народна поговорка вели: "Тресиго колку сакаш, последната капка на ногата ке ти капне" (во тоа време сеуште немало шољи со даска) :pos::pos::pos:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
И тоа што викаш ... него многу ми се спие (меѓу другото) па неможам да ви помогнам околу проблемов ... ај утре ако се сетам:kez:

Kajgana Shop

На врв Bottom