Како да ви го освојат срцето?

Член од
14 февруари 2007
Мислења
108
Поени од реакции
13
Јас не пребирам секакви машки си сакам, од црни до плави, од помали до постари:pos: Најважно е да знае да ме насмее, да е комуникативен, да има добар задник и мили очи, и не знам зошто, ама секогаш пониски машки ми се свиѓаат, што да правам:toe:

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Никако...веќе е освоено :)...со љубов, внимание, почит, искреност....поглед од кој ми зоврива лончето :nesvest:, мирис на возбуда и страст и кога не е до мене

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Paa so znam uste da imase so da osvojat, jas im velam kupete mi srce da ima so sto da ve sakam :)

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Убавината е пролазна работа, тоа што го посакуваме и визуелизираме никогаш нема да го најдеме во таква форма
Паѓам на женска провокација инает тврдоглавост, паѓам на некоја откачена девојка со смисла за добар хумор да знае да ужива да се смее да е оптимиста и да е секогаш насмена и срекна, да има откачени диви моменти, пред се разговорот со неа да ми биде секогаш забавен и интересен, искреност доверба договор и разбирање,да има добар карактер, да е позитивна особа и доста е толку:helou:
а за физичкиот изглед само еден нејзин поглед може да биде доволен да ме откачи во глава МмМмМ ми се допаѓаат девојки кој имаат шишки на нивната коса :)

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Најважно ми е да биде внимателен. Најлесно може да ме освои момче кое знае да се однесува. Не сакам безобразници и типови кои сакаат да се покажат во друштво. Исто така важно ми е да е комуникативен,забавен, да знае да ме разбере,да прави добар муабет...
Надворешниот изглед е релативна работа. Можеби звучи доста клише, ама не го гледам многу многу.

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
moze da mi go osvoi stceto preku nejziniot karakter, barem toa mi e bitno, ne sakam da ogovara i nejzinoto odnesuvanje da e normalno, bez nekoi ispadi pri i najmal problem

JASMIN

Шехерезада
Член од
10 април 2006
Мислења
480
Поени од реакции
19
Ми вика, ај оди излупи го кромидот, и бидна.

:)

D

Delux

Гостин
Јас можам да „паднам“на девојка со добро негувани раце,онака пометливо доближување до мене,и малку наивен поглед.Тогаш се топам на под.
Високи се моите критериуми...

LaTiTeA

Ветена госпоѓица Маленковска
Член од
17 април 2007
Мислења
156
Поени од реакции
2
Давам како поклон xL real (silicon) Strap-on и она ја губи моќта врз нејзиното срце.

Yup, The proud owner of her HEART.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
SCORPIO__20 напиша:
а за физичкиот изглед само еден нејзин поглед може да биде доволен да ме откачи во глава МмМмМ ми се допаѓаат девојки кој имаат шишки на нивната коса :)
I mene tie devojki mi se slaba strana :)

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Fizicki.. Dlabok pogled.. Dobar gz.. :vozbud:
Ok.. Sakam najmn plavi tipci so use poplavi oci.. Ama pagam i na drugi ako mi se simpatic.. Ali toa DLABOK POGLED mislam deka e najgore na lista.. Se drugo ke projde moze i nema da go zabelezam kolku i da e perfektno.. Ama pogledot uffff Ponekad ni boja na oci ne mu znam na nekoj tip ali nacinot na koj so me gleda.. I pogledot ako e onaka dlabok i na nekoj nacin tainstven.. KRAJ
A karakterno.. Sakam i nekoj so se pomalce fraercinja.. Dignat ama ne premn.. Smisla za humor.. Oset za rabotite.. I da znae da mi kaze NE

Член од
5 април 2007
Мислења
5
Поени од реакции
0
Pagam na zenska so dolga, crna kosa i so prekrasna nasmevka.

Od karakterot gledam da e zabavna, komunikativna.. znaate :salut:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
LaTiTeA напиша:
Давам како поклон xL real (silicon) Strap-on и она ја губи моќта врз нејзиното срце.

Yup, The proud owner of her HEART.
Прво, твоето мислење нема врска со темава ... прочитај го пак воведот, за да се увериш.
Второ, престани со вакви мутави постови на секоја тема ... ако немаш што да кажеш, не одговарај воопшто.
И трето, на темава ... начинот на кој може некој да ме освои го сметам за лична работа, што значи, не би го кажала ... башка комплициран е, никој не би сфатил и да сакам да го кажам ...
И така ...

Член од
10 април 2007
Мислења
166
Поени од реакции
0
Obozavam sini oci iako dosega sum nemala ama bas nieden decko so sini oci....:toe: A sakam i decko so ubava nasmevka ... No mnogu mi e pobiten karakterot otkolku fizickiot izgled...pa nema toj nekoj da go cuvam v plakar i da mi bide samo za gledanje i da go brisam od prasina.... :pipi: A bidejki sum romanticna dusa... sekogas pagam na nekoi romanticni i nezni potezi.... Ama za zal se poretki se takvite tipovi

JuveFan

Џабарлак
Член од
11 мај 2006
Мислења
918
Поени од реакции
7
Женска со смисла на хумор и добар газ :)

Kajgana Shop

На врв Bottom