Како да бакнувате на најдобриот можен начин?

Член од
12 јули 2011
Мислења
869
Поени од реакции
424
А после пулубакнежот ?[/quote

hahaha... pa zavisno od situacija, kaj se naodjas... ako ste doma, sami si idat rabotite nataka, no toa e druga tema ovde opisuvame baknez... inace ova ti e izvodlivo i kaj prvo muvanje so nekoja, i kaj zenska so koja si 5 godini... spoj od romantika i izvesna doza na dominantnost

Член од
28 јуни 2011
Мислења
414
Поени од реакции
163
Мене ми се допаѓа бавно но тоа не значи дека не преферирам и брзо бакнување...посебно ме пали кога ми ја "тегне'' косата за време на бакнувањето :P

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Мене ми е најубаво кога ќе ја почувствувам женска ми како да е дел од мене. Бавно...нежно...спонтано...искрено.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
На почетокот споро, потоа забрзано, па пак споро. Да не е се едно исто. ;)Со добири или без зависи од блискоста со човекот. Ама сепак не сакам со тој што се бакнувам да биде здрвен, туку со разете околу половина, или едната рака на врат. :)
И не пет саати само тоа - како што некои сакаат - па вилицата да ме заболи :pos: Уз муабет, смеење, гушкање. :)
хахахаххаааааааааааа:pos::pos: леле зар имало такви ?!!!!!!!!!!:pos:

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
Искрен и long time no see се секогаш најдобри! :)

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Како бе вака сте се распишувале точно како треба да биде?? "Прво брзо па побавно по со рацете..."
Битно е страста да ја осетиш братко, ако ме полазат морници и ако е со чувства, тоа е добар бакнеж.
Не филозофирајте џабе ете ви рецензирав :D

• Ми се допаѓа
Reactions: Mj

Mj

Маестро
Член од
25 јануари 2008
Мислења
754
Поени од реакции
212
Како бе вака сте се распишувале точно како треба да биде?? "Прво брзо па побавно по со рацете..."
Битно е страста да ја осетиш братко, ако ме полазат морници и ако е со чувства, тоа е добар бакнеж.
Не филозофирајте џабе ете ви рецензирав :D
Така е. Нема точно конкретен начин како треба да биде. Битно е да има страст.

Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
На почетокот оставам девојката малку да го диктира темпото и начинот, а откако сум сигурен што сака, ја преземам целата контрола во мои раце. И, така и двајцата сме задоволни.

Crypter

Апла Зелен...
Член од
6 јуни 2010
Мислења
131
Поени од реакции
48
На почетокот оставам девојката малку да го диктира темпото и начинот, а откако сум сигурен што сака, ја преземам целата контрола во мои раце. И, така и двајцата сме задоволни.
И ќе се најде во ситуација како мене, типката да ужива во петинг, а тебе једва ти ги става рацете на половина. Ај сеа?

Член од
27 јули 2011
Мислења
216
Поени од реакции
94
Бакнувањето не се учи или те бива или не те бива за таа работа

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Дефиниции не постојат. Теоријата одсекогаш е била погубна, али вакво нешто сигурно ќе ве направи посебен лапач...

Kajgana Shop

На врв Bottom