Како ви е поубаво - со кондом или без?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.802
Поени од реакции
23.146
Доволно е само постот и податоците да ти ги видам за да ти потврдам дека не си достоен за цитирање.Ајт.
е сега шо ми изнакажа , така останав.
и кај мене има барем податоци, кај тебе ни дата на раѓање нема , можи 13 години имаш и девица си, ништо чудно.

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
е сега шо ми изнакажа , така останав.
и кај мене има барем податоци, кај тебе ни дата на раѓање нема , можи 13 години имаш и девица си, ништо чудно.
Мали не се тепај како риба во драгор ... можи да те залепи некој контињер

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
ако си сигурен во партенрката дека е чиста..тогаш фурај без кондом бидејќи чувството е незаменливо..е сеа ако се сексаш со некоја шо прв пат ја гледаш тогаш се разбира дека мора да користиш кондом..сепак..чувството без и со кондом е неспоредливо...:)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Без кондом дефинитивно, на време изваден на време скратени маките ако во случај се занесеш и испуштеш постоат си апчиња за ден потоа и се е (y) :)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.710
Поени од реакции
8.723
Не знам, јас не правам разлика. Исто ми се фаќа. :)

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
да ама таа замена со таблети е штетна за женскиот организам посебно таблетите, Јасмин докажано го уништуваат репродуктивнот орган кај жените.
Од каде оваа глупост?
Па сите во развиените земји пијат антибеби пилули па гледам испоумреа:cautious:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Од каде оваа глупост?
Па сите во развиените земји пијат антибеби пилули па гледам испоумреа:cautious:
Мислам дека збори за деј афтер пилулите. Ако збори за нив, да, тие се штетни и многу ретко треба да се пијат.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Oбично не влагам во темава зш некако ми смешна (не ме сфаќајте погрешно)кога ќе видам што муабети се прави WoW..
ДЕца даваат совети на постари што во живот немаат осетено ама сајтовите си го прават своето!!
ПС.Use proteciotn,or you'll get sick and die:pos:

B

Black Guard

Гостин
Знам дека лажеш бидејќи е ФАКТ дека има разлика (а ти правиш разлика:icon_lol:) посебно околу сексуалната кожна,природна стимулација на половите органи и вештачка(послаб филинг:)),господ да ја благослови силата на триење:vozbud:.

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
Мислам дека збори за деј афтер пилулите. Ако збори за нив, да, тие се штетни и многу ретко треба да се пијат.
Јасмин се контрацептивни таблети, а оние за ден потоа се викаа ... хмм Норлево или нешто слично .. ако не се лажам. Никогаш не сум купувала па можеби не сум во право:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom