Како ви влијае често менување пози?

Како ви влијае често менување пози?

• Вкупно гласачи
    89

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
pa ne mi preci jas toa i go sakam!!

ama mi se slucilo ednas edna partnerka da mi rece : ne dobro mi e vaka,i togas ne sum promenil poza ama moram da priznavam dosadno mi e samo so edna poza

Член од
28 јули 2009
Мислења
11
Поени од реакции
2
Hello

:vozbud:Ne postoi podobra rabota od sex na svetov ili vodejne na lubov...:) Normalno deka menuvajneto na pozi treba da odgovara na dvata partnera spored mene, i neveruvam deka toa im preci na zenskite, sepak onoj koj ja ima dominantnosta vo sexot gi vrti pozite i si ja mesti partnerkata ko sto saka na primer jas:))). Treba da se menuvaat pozite sto pocesto spored mene sexot e dosaden samo so edna poza haha

Член од
18 јули 2012
Мислења
132
Поени од реакции
47
со менување на пози се зголемува кулминацијата, ама ако во некоја поза се чувствуваш топ, тогаш треба да му кажеш на партнерот и да продолжите

F

FARANG

Гостин
kako koga... nekad me mrzi. nekad sakam ona da e na mene a jas da lezam i uzivam. nekad sakam da menuvam pozi i prosti i nekoj po komplicirani. sto znam, ne me zamara, ne gubam koncentracija edino ako ne sum totalno napalen od tipkata ili napravila nesto da mi skrsi film moze da mi splasne merakot mada toa mnogu mnogu retko. Znam ednas cel napaen na edna tipka koga ja svrtiv za doggy na cel grb imase tetovaza od imeto na bivsiot i nekako epten mi se skrsi film. nekad malku fali i najmala glupost znae da smeta nekad pak obratno se palam bas na takvi gluposti

Lady Blue

АМАЗОНКА
Член од
18 ноември 2008
Мислења
31
Поени од реакции
22
Не ми пречи воопошто, се додека тоа е на направено спонтано или со „стил“ без она фамозно „ајде сега сврти се“ ........

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Не ми пречи воопошто, се додека тоа е на направено спонтано или со „стил“ без она фамозно „ајде сега сврти се“ ........
Има моменти и кога тоа "сврти се" или други фамозни и јасно кажани предлози се предобар зачин на дешавката. Ваљда не треба да се молчи и само спонтано да се движиме и вртиме.:):cool:

Член од
26 јуни 2012
Мислења
131
Поени од реакции
105
Vo princip go sakam cestoto menuvanje na pozi, obicno sakam vo tekot na cinot da isprobame sto povekje. Mene me vozbuduva premnogu, a kako sto gledam i partnerot isto taka. osven nekogas koga sum umorna ili me mrzi, pa sakam da si lezam i toj da ja vrsi celata rabota, ama toa e mnogu mnogu retko. Poveke sakam jas da ja vodam igrata. :)

Член од
4 мај 2011
Мислења
1.296
Поени од реакции
567
епа секој ден не се јаде грав ... мора менување на пози ...

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.179
Поени од реакции
18.253
3 дена да гнетиш едно исто јадење ќе ти здосадит ... Шанже :)

Член од
11 јуни 2010
Мислења
230
Поени од реакции
74
Дали е ок да имам секс со девојката неколку минути па потоа да ставам кондом? (одкако ке стане убаво)

Дека ако ставам кондом пред да почнеме некако може да ми опадне, дали може после некоја минута коа ке ми стане убаво да ставам кондом? дали ке можам да го наместам пошто може да ми е влажен од нејзината течност од внатре? дали е ова ок?

Kajgana Shop

На врв Bottom