Како би реагирале кога ќе дознаете дека бившата девојка спиела со друг. И тоа од нејзе

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
како што ти пишал Let 3 и немој никако да трчаш по неа за ситници и разноразни глупости ако веќе одиш да се видиш гледај да биде повеќе од видување оти ќе те снајде поголема бељаааааа френдзонааааа

а за заборав само друга, клин со клин (y)
А ако углавата и двата шо праиме тогаш ?

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.006
Поени од реакции
83.389
Сите мои бивши очекуем више никад да не се ебат со никој друг, ever.
А ако некоја биде толку безобразна да легне со некој друг, тогаш ќе ги згрчам мускулите од лицето и ќе се намуртам страшно.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Јас стварно не сфаќам која и била поентата да те викне за совет, а на крај да ти каже дека спиела (или грубо - се издупила) со друг. Нормално дека ќе ти го дигне притисокот, колку и да не ти значи. Ти си глуп што си прифатил ваква средба, а она е глупа што ти го кажала ова. Ама ајде, ќе научиш со тек на време...

А за што барала совет уствари? За што и да е, дај и искрен совет (макар и да е гомнарски).Барем нема да ти биде криво за работите што не си ги кажал кога си имал можност. И имај на ум дека е нормално да има(те) други. Нели сте си бивши? Едно гледање е во ред, нека си исплаче ако и е мака... Понатаму, не си го губете времето и двајцата. Што побрзо го сфатиш тоа, подобро за тебе.

Член од
26 октомври 2012
Мислења
2.535
Поени од реакции
3.362
Не гледам која и била поентата да те викне за совет, а на крај да ти каже дека спиела со друг. Нормално дека ќе ти го дигне притисокот, колку и да не ти значи. Ти си глуп што си прифатил ваква средба, а она е глупа што ти го кажала ова. Ама ајде, ќе научиш со тек на време...

А за што барала совет уствари? За што и да е, дај и искрен совет (макар и да е гомнарски).
Имај на ум дека е нормално да има(те) други. Нели сте си бивши? Едно гледање е во ред, нека си исплаче ако и е мака... Понатаму, не си го губете времето и двајцата.
Gugucov listen the sensei , he is always right ;)

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Не гледам која и била поентата да те викне за совет, а на крај да ти каже дека спиела со друг. .
Која и било поентата?Да се пофали као демек јас уште се "плескам" а ти што правиш?

Туку Gugucov мене ми се чини дека се уште ја сакаш затоа што се замараш што би направил.
Сакаш совет?Тури и пепел...те сакала?Ах туго несреко...поврзи малку логика и ке сфатиш дека ако те сакала немало да спие со друг и од почит кон тебе немало да те бара.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Друже Gugucov, бившата твоја не спиела со тој....туку најперверзно се издупила со сите салтанати....оралки и сл....додека ти дома си спиел и си сонувал овчички.(y)

Па сеа ти види.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Не го сфативте и го тролате со постови, бившите живеат во манастири, никогаш со друг итн., а она му признала дека била со друг додека биле заедно, читајте поубаво.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.585
Поени од реакции
17.429
Џабе нервите, џабе секирациите што побрзо си простиш самиот себе си побрзо ке помине. Не е лесно не си ни прв ама знајш шо боли најпоќе ? Не да те мразат, не да те сакат туку кога едноставно си рамнодушен кога се осеќаш исто ко да не ја познаваш пошто во случајов ств не си ја познавал е кога ке го види таквиот став ( и да не е така прави се дека е ! ) е тогаш е друга приказна тогаш ке го видиш нејзиното понашање.

Заборај, продолжи фокусирај се напред и избриши ја од животот тоа е тоа.

M

Mussolini

Гостин
врати се со неа. опни и го и извади и ја маста од ебе*е за на крај у фрли накај неа 50 или 100 ден и кажи и: курво, одлична беше.. слушаме се др пат пак и остави ја на сред пат (под услов да ја еб*ш у кола...) ;)
--- надополнето: 15 јануари 2013 во 18:14 ---
врати се со неа. опни и го и извади и ја маста од ебе*е за на крај у фрли накај неа 50 или 100 ден и кажи и: курво, одлична беше.. слушаме се др пат пак и остави ја на сред пат (под услов да ја еб*ш у кола...) ;)
--- надополнето: 15 јануари 2013 во 18:19 ---
А за што барала совет уствари?
за да и отвори профил на Facebook :pipi:

M

Muranyi

Гостин
Јас сум алфа и омега,прв и последен и други освен мене не смеат да помислат да пенетрираат во вагините на женките кои сум ги прошол.А не па да помислат да ми го кажат тоа:mad:
--- надополнето: 15 јануари 2013 во 18:46 ---
Типката вели дека се уште сум и значел, ама со него била во тој момент затоа што така се чувствувала тогаш, а се знаат само 2 месеци можеби и помалце...
Те лаже бе,те начекала вака доволно наивен за да поверуваш во вакви каканици.Жена која те сака само со тебе ќе биде,а не со некој во зависност како се чувствува во даден момент.
--- надополнето: 15 јануари 2013 во 18:52 ---
Вашата бивша девојка ви се јавува за помош и совет за одредена работа, за да на крајот од вечерта ви признае дека има друг и дека со него спиела а притоа цела вечер го игнорира тоа за да на крај признае. Како би изреагирале на тоа ?
Ми текна,јас би и вратил со иста мера,би ја повредил таму каде најмногу ја боли.Би и кажал дека никогаш не сум доживеал оргазам со неа и дека се било само глума.

Kajgana Shop

На врв Bottom