- Член од
- 26 октомври 2012
- Мислења
- 2.535
- Поени од реакции
- 3.362
Ako живееја таму ќе немаше ниеден манастирПошо нели бившите женски/дечковци живеат во манастир до крајот на животот.
Ako живееја таму ќе немаше ниеден манастирПошо нели бившите женски/дечковци живеат во манастир до крајот на животот.
Абе бил гладен човекотзошто се надеваш уште на неа? таа ти е бивша, заборави ја. продолжи си со животот, терај даље. и не можам да сфатам зошто воопшто си излегол со неа на вечера?
а кога ќе дознаеш дека ќе се мажи, па ќе има деца? што ќе правиш тогаш?
со бивша да останеш пријател и да излегуваш на кафе/вечера е исто како кога ќе ти умре кучето да си го чуваш дома нема човечност во денешницава. па таа нема ли другарки и другари со кои може да излезе и да им побара помош? кај те нашла тебе? можеби да ти се пофали??....или на наредното излегување очекувај да ти признае дека спиела со друг додека сте биле со врска......Ми се јави да ми побара помош и совет за една нејзина ситуација, од човечност отидов да се видам и да и помогнам колку можам, за на крај да признае дека била со друг.......
Литро ракија, и провери дали ќе стое мислата оште.Јас нормално дека си заминав, ама мислата несака да си замине од главава......
Извини на шо си ти бе човек ?Се надевам дека барем малку беше достоинствен и замина... откако ти “призна“
Јас нормално дека си заминав, ама мислата несака да си замине од главава......
Не помага може и беља да напрае се сеќаваш ти така после литро рачија ко и појде на Жакито ко и ги сокапа пенџерето ? Не сине не ракија никако на трезно поише боле ама побрзо помине.Литро ракија, и провери дали ќе стое мислата оште.