Како би реагирале кога ќе дознаете дека бившата девојка спиела со друг. И тоа од нејзе

Член од
24 мај 2010
Мислења
2.048
Поени од реакции
4.640
биди и благодарен што сепак ти признала за да тераш понатаму, батали ја, не вреди да мислиш барем саат време на неа, слободно нек се ебава со кој стигне... немој во никој случај да влегуваш во FRIENDZONE нејзиното завршило, твоето допрва треба да почне со нова девојка (y)

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
зошто се надеваш уште на неа? таа ти е бивша, заборави ја. продолжи си со животот, терај даље. и не можам да сфатам зошто воопшто си излегол со неа на вечера?
а кога ќе дознаеш дека ќе се мажи, па ќе има деца? што ќе правиш тогаш?

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Епа ти кажала зошто мислела дека ќе речеш Ок и брзо ќе заборавиш за да може во иднина пак да го направи тоа без ти да имаш проблем. Во моментот така се чувствувала, бреј какво оправдување :eek:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.153
Поени од реакции
5.992
Нејзин живот, нејзино право, нејзин избор со кого ќе се ебе, кога и каде.

Дури и да не ти е сеедно, пред неа прави се како да ти е сеедно.

Член од
26 октомври 2012
Мислења
2.535
Поени од реакции
3.362
зошто се надеваш уште на неа? таа ти е бивша, заборави ја. продолжи си со животот, терај даље. и не можам да сфатам зошто воопшто си излегол со неа на вечера?
а кога ќе дознаеш дека ќе се мажи, па ќе има деца? што ќе правиш тогаш?
Абе бил гладен човекот ;)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Сочувај сепак нејзин телефонски број и не ја бриши од скајп, месенџер или Вејзбук... знае да удри некогаш криза за дунда и тогаш добро ќе ти дојде дур се снајдеш и некоја бивша, знаеш она.. малце солзи, “Јас сум идиот , те имав но дозволив да те изгубам.. ти можеби ќе ми простиш но јас себеси нема никогаш...“ кај поголем број на бивши ова пали.

Член од
30 октомври 2011
Мислења
14
Поени од реакции
3
Ми се јави да ми побара помош и совет за една нејзина ситуација, од човечност отидов да се видам и да и помогнам колку можам, за на крај да признае дека била со друг.......

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Се надевам дека барем малку беше достоинствен и замина... откако ти “призна“

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Ми се јави да ми побара помош и совет за една нејзина ситуација, од човечност отидов да се видам и да и помогнам колку можам, за на крај да признае дека била со друг.......
со бивша да останеш пријател и да излегуваш на кафе/вечера е исто како кога ќе ти умре кучето да си го чуваш дома ;) нема човечност во денешницава. па таа нема ли другарки и другари со кои може да излезе и да им побара помош? кај те нашла тебе? можеби да ти се пофали??....или на наредното излегување очекувај да ти признае дека спиела со друг додека сте биле со врска......
брат само ќе се нервираш ако продолжиш да одиш со неа на кафиња, на ручек или вечера (y)

Член од
30 октомври 2011
Мислења
14
Поени од реакции
3

Јас нормално дека си заминав, ама мислата несака да си замине од главава...... :)

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882

Јас нормално дека си заминав, ама мислата несака да си замине од главава...... :)
Извини на шо си ти бе човек ?
--- надополнето: 15 јануари 2013 во 15:57 ---
Литро ракија, и провери дали ќе стое мислата оште.
Не помага може и беља да напрае се сеќаваш ти така после литро рачија ко и појде на Жакито ко и ги сокапа пенџерето ? Не сине не ракија никако на трезно поише боле ама побрзо помине.

Сериозно сеуште постојат луѓе шо паѓаат на вакви патки ?

Член од
24 мај 2010
Мислења
2.048
Поени од реакции
4.640
како што ти пишал Let 3 и немој никако да трчаш по неа за ситници и разноразни глупости ако веќе одиш да се видиш гледај да биде повеќе од видување оти ќе те снајде поголема бељаааааа френдзонааааа

а за заборав само друга, клин со клин (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom