X
xtazy
Гостин
оваков
и јас имам ист го користам веќе 7 месеци и ми си нема јавено никаков проблемSONY ERICSSON k750i,i mislam deka e zakon!!!!!!!
леле поглупи ствари од овие ми нема значи.... како цигли се....сеуште си го користам слаткиот бизнис комуникатор 9300, иако добро би ми дошло да најдам 9300и или 9500 највеке ради вифито и овој врши работа
само малце батеријава слаба ми е по 2 пати на ден ја полнам, ама нема везе тоа е мој стандард. Нокиа Комуникатор Рулз
како прво ифон, нема ни 20% од функциите што ги има мојава "цигла", пред се го кроситам телефонов највеке поради квалитетот и името. Лесен за читање и пишување пораки, добар дизајн и функции.леле поглупи ствари од овие ми нема значи.... како цигли се....
(извини некрофилиа) не дека е катастрофа, али ако би се ‘‘осудувал‘‘ на нешто вакво, порадо би зел iPhone пошто ги има истите опции, плус не се бачкаш со дугминја, и имаш некои работи дури и плус.
како прво ифон, нема ни 20% од функциите што ги има мојава "цигла", пред се го кроситам телефонов највеке поради квалитетот и името. Лесен за читање и пишување пораки, добар дизајн и функции.
Можеби е малце тежок за носење, ама тоа е зависно од карактерот на личноста неможам јас да држам во рака
ги кршам.